Uysal Açiklamasi 'Türkiye'ye Örnek Olacak Bir Birlik Beraberlik Düzenimiz Var'

Antalya’da Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, Güvenlik Mahallesi’nde düzenlenen iftarda belediye baskanligi görevini kutsal ve mübarek bir nöbet olarak gördügünü söyleyerek, bu görevi kendisine veren Muratpasalilara tesekkür etti.

Uysal Açiklamasi 'Türkiye'ye Örnek Olacak Bir Birlik Beraberlik Düzenimiz Var'
Muratpasa Belediyesi’nin her Ramazan’da, mahallelerde düzenledigi iftarin bu kez adresi Güvenlik oldu. Pazar yerinde kurulan iftara Yildiz, Memurevleri ve Güvenlik mahalle sakinleri katildi.

Baskan Uysal’in esi Ümran Uysal’la katildigi iftarda CHP Muratpasa Ilçe yönetimi, farkli siyasi partilerin yöneticileri, meclis üyeleri, meclis üyesi adaylari, muhtarlar, muhtar adaylari, sivil toplum kurulusu temsilcileri yer aldi.

Buradaki konusmasina mahalle sakinlerine “Hayirli Ramazanlar” dileyerek baslayan Uysal, “Sizin verdiginiz belediye baskanligi görevini kutsal, mübarek bir nöbet olarak gören bir kardesiniz olarak her birinize ayri ayri saygilarimi, hürmetlerimi sunuyorum. Sag olun var olun” diye konustu.

Baskan Uysal, sözlerine söyle devam etti:

“Muratpasa’mizda bütün Türkiye’nin imrendigi, her türlü ayrimciligi asmis, bütün insanlarina Turunç Masa üzerinden kamu hizmetlerini sunan, insanlarin rahatça kamuya ulasabildigi, birbirini sayip, sevdigi, kimsenin kimseyi yargilamadigi, yaslilarimiza, gençlerimize, çocuklarimiza ayri hürmet gösterilen, elini uzatan hiç kimsenin elinin havada kalmadigi bir düzenimiz var. Sizler sayesinde. Ayrismadan bu memleketin hiçbir menfaati olmaz. Çocuklarimizi ayni geminin güvertesinde büyütüyoruz. Iste Muratpasa’mizda bütün Türkiye’ye örnek olacak bir birlik, beraberlik düzenimiz var.”

Mahalleliye ayrica dayanisma ve komsuluklarinin bütün Türkiye için çok kiymetli oldugunu söyleyen Baskan Uysal, 31 Mart yerel seçimlerinin vatana, millete güç kuvvet ve iyilikler getirmesini temenni etti.

Uysal, iftar öncesi ayrica Soguksu mahalle esnafini ziyaret etti.
Kaynak: İHA