Ulupinar'in Mahalle Toplantisi Mitinge Dönüstü

AK Parti Devrek Belediye Baskani Adayi Özcan Ulupinar, Marazlar mevkiindeki Ugur Mumcu Parki’nda mahalle sakinleriyle bulustu. Bulusma sonrasinda Ulupinar vatandaslarla birlikte Cumhuriyet Alanina kadar yürüyüs gerçeklestirdiler.

Ulupinar'in Mahalle Toplantisi Mitinge Dönüstü
Ulupinar; "Kiymetli mahalle sakinleri, çig gibi büyüyoruz, çünkü Devrek hizmete susamis. 2002’den bu yana bizleri hiç yalniz birakmadiniz. Ne kadar tesekkür etsek azdir. Sizdeki sevgi ve heyecan böyle oldugu sürece bizdeki hizmet aski artarak devam edecektir. Bundan sonra da insallah beraber güzel isler basaracagiz” dedi.

Ulupinar sözlerine söyle devam etti: “Mevcut baskan ne sehri imar edebilmis ne de gönüllere girebilmis. Allah kimseyi onun durumuna düsürmesin. Tipki 2004’teki gibi problemli bir belediye devraliyoruz. Sayin baskan 160 milyonluk bu ilçeye ne kazandirdin bana cevap ver. Degerli kardeslerim seyir terasi kapali, çökme riski var. 13 vaatte bulundu, 11 tanesini gerçeklestirmemis. Çok güzel projelerle geliyoruz; 3 etap TOKI yapacagiz. Hamam yapacagiz, otopark sorunumuz var, otopark yapacagiz. Sehrin altyapisini yenileyecegiz. Sehrin trafik sorununu çözecegiz. Özellikle kadinlarimiza yönelik meslek edindirme kurslari açacagiz. Bölgemizin suyunu degerlendirip siseleme tesisi kuracagiz ve böylelikle istihdam imkâni olusturacagiz. Devrek Belediyesi öncülügünde, gelecek nesillere yasanabilir bir çevre mirasi birakmak adina büyük öneme sahip geri dönüsüm kültürünün kent genelinde yayginlasmasi amaciyla ’’Geri Dönüsüm Seferberligi’’ projesi baslatiyoruz ve geri dönüsüm tesisi kuruyoruz. Devrek’i önce temizleyecegiz, sonra düzenleyecegiz sonra da güzellestirecegiz. Memlekete borcumuz var, bu borcumuzu hizmet ederek ödeyecegiz" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA