Türk Tasavvuf Müzigi Konseri Gerçeklestirildi

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarim ve Mimarlik Fakültesi Müzik Bölümü tarafindan düzenlenen Türk Tasavvuf Müzigi Konseri gerçeklestirildi.

Türk Tasavvuf Müzigi Konseri Gerçeklestirildi
Cumhuriyet Konferans Salonu’nda Ramazan ayi münasebetiyle düzenlenen Türk Tasavvuf Müzigi Konserine; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ilhan Genç, Genel Sekreter Nihat Yildiz, Sanat Tasarim ve Mimarlik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Kazim Özkan Ertürk, Düzce Üniversitesi akademik ve idari personeli ile ögrenciler katildi.

Sanat Tasarim ve Mimarlik Fakültesi Müzik Bölüm Baskani Prof. Dr. Haluk Yücel’in koro sefliginde icra edilen konserde, birbirinden degerli tasavvuf eserleri basariyla seslendirildi. Ramazan ayinin huzur iklimi içerisinde düzenlenen, ilgi ve begeniyle takip edilen program, dinleyicilere manevi duygular uyandiran güzel bir ilkbahar aksami yasatti.

Programin sonunda Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir tarafindan Türk Tasavvuf Müzigi Konserinde emegi geçenlere tesekkür belgeleri takdim edildi.
Kaynak: İHA