Tavsanli'da Koruyucu Aile Derneginden Iftar

Kütahya Koruyucu Aile Dernegi (KÜKAD), her yil düzenledigi geleneksel koruyucu aileler iftar yemegi etkinliginde, büyük bir cosku ve sevgi atmosferinde bulustu. KÜKAD Baskani Yasemin Çavdar, etkinlikte yaptigi konusmada, koruyucu aile sayisinin artmasindan büyük bir memnuniyet duydugunu belirtti.

Tavsanli'da Koruyucu Aile Derneginden Iftar
Çavdar, "Hiçbir çocugun kurumda büyümemesi, her çocugun bir ailesi olmasi gerektigine inaniyoruz" diyerek, koruyucu ailelerin önemine vurgu yapti. "Sizler kan baginiz olmadigi halde can bagiyla çocuklariniza baglandiniz, onlari sevginizle sardiniz sarmaladiniz, görünmeyen yaralarini, iyilestirdiniz, onlara kalbinizi yuvanizi açtiniz. Bu nedenle siz koruyucu aileler cennetlik insanlarsiniz. Göreviniz çok kutsal" ifadeleriyle koruyucu ailelere tesekkür etti.

KÜKAD yönetim kurulu; KÜKAD Melekleri tarafindan hazirlanan hediyelerin çocuklara dagitildigi etkinlikte, pasta kesimi, uçan balon ve pamuk helva dagitimiyla renkli anlar yasandi. Ayrica, palyaço gösterisi ve müzik esliginde koruyucu aileler yanindaki çocuklar bolca eglendi.

KÜKAD’in bu anlamli etkinligi, koruyucu ailelerin çocuklara sagladigi sevgi dolu ortami ve önemini bir kez daha vurguladi. Gelecek yillarda da benzer etkinliklerle koruyucu ailelerin desteklenmeye devam edecegi belirtildi.
Kaynak: İHA