Milli Egitim Bakani Tekin, Çat'ta Cumhur Ittifaki Için Destek Istedi

Milli Egitim Bakani Yusuf Tekin, Erzurum’da Çat ilçesinde SKM’yi ziyaret edip esnaf ziyaretinde bulundu. Bakan Tekin, seçmenden Cumhur Ittifaki adayina destek istedi.

Milli Egitim Bakani Tekin, Çat'ta Cumhur Ittifaki Için Destek Istedi
Beraberinde AK Parti Il Baskani Ibrahim Küçükoglu ile Çat ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Milli Egitimi Bakani Yusuf Tekin, vatandaslarin taleplerini dinledi. Bakan Tekin buradaki konusmasinda, “Baskanimiz biraz önce konusurken söyledi.

Konut ve dogal gazla ilgili olarak problemler var. Siz burada iki tane oy kullanacaksiniz. Birisini Seyhun baskan için. Birisini de Türkiye’nin en proaktif çalisan belediye baskanlarindan bir tanesi olan, hatta birincisi olan Mehmet Sekmen için kullanacaksiniz. Dolayisiyla bütün bu iki problemin çözümünü de biz Mehmet Sekmen baskanimizla beraber halledecegiz insallah. Ondan da hiçbir endiseniz olmasin. Sizden istegim su. Burada MHP ilçe baskanimiz var. AK Parti ilçe baskanimiz var Cumhur Ittifaki olarak su son iki günü düsman çatlatircasina kol kola, el ele, hane hane ziyaret ederek bu iki günü degerlendirmenizi istiyorum. Siz bu iki gün üstünüze düseni yapin. Ondan sonra bes yil boyunca biz sizin emrinizde siz ne istiyorsaniz biz de onu yapacagiz diyorum seçimlerin ülkemiz için, milletimiz için hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA