Kemer'de Sinema Ve Tiyatro Salonunda Çalismalar Basladi

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu’nun Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nun hem sinema hem de tiyatro salonu olarak kullanilacagi müjdesini vermesinden sonra salonda çalismalar basladi.

Kemer'de Sinema Ve Tiyatro Salonunda Çalismalar Basladi
Kemer’in en büyük eksiklikleri arasinda yer alan sinema salonunu Kemer’e kazandirmak için çalisma baslatan Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, daha önce Cinemapink Genel Müdürü Selim Yavuzoglu ile bir görüsme gerçeklestirmisti. Görüsme sonunda Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nun sinema salonuna çevrilmesi karari alinmis ve salonda hem sinema hem de tiyatro oyunlarinin sergilenebilecegi belirtilmisti.

Kemer Belediyesi ekipleri, Belediye Kültür Salonu’nda yapilacak olan sinema ve tiyatro salonu çalismalarina basladi.

Çalismalar kapsaminda salonda bulunan eski koltuklar ve ses yalitim sistemleri tamamen söküldü.

Baskan Topaloglu yaptigi açiklamada, “Ilçemizdeki eksikliklerden biri de sinema salonuydu. Kemer Belediyesi olarak sanata ve sanatçiya önem veriyoruz. Belediyemizin kültür salonunu hem sinema hem de tiyatro salonu olarak yeniden dizayn ediyoruz. Çalismalarimiza basladik. En kisa sürede çalismalari tamamlayarak halkimizin hizmetine sunacagiz. Vatandaslarimiz hem gündemdeki filmleri hem de tiyatro oyunlarini daha nitelikli bir ortamda izleyebilecek. Kemer’imize hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA