Kazakistan Baskonsolusu'ndan Yatirim Çagrisi

Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Baskonsolosu Kuat Kanafeyev, MÜSIAD Antalya Baskan’i Ali Akçay ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Gerçeklestirilen görüsmede Baskonsolos Kanafeyev, Kazakistan’in potansiyel yatirim alanlari hakkinda bilgilendirmelerde bulundu.

Kazakistan Baskonsolusu'ndan Yatirim Çagrisi
MÜSIAD Antalya subesine ziyaret gerçeklestiren Baskonsolos Kuat Kanafeyev Kazakistan’in stratejik konumu, büyük pazarlara erisim kolayligi, yatirim tesvikleri, ülkenin dogal rezervleri ve Astana Uluslararasi Finans Merkezi hakkinda isadamlarina detayli bilgiler paylasti. Kanafeyev konusmasinda, yerel sirketlerle baglanti kurmaktan proje uygulama ve koordinasyonuna destek vermeye kadar, yatirimcilarin ihtiyaçlarini karsilayan eksiksiz bir hizmet yelpazesi sunuldugunu belirtti.

MÜSIAD Antalya Baskan’i Ali Akçay dernegin yurt disi çalismalari hakkinda heyeti bilgilendirirken, üyeler Baskonsolos ile iki ülke arasindaki ticari faaliyetler konusunda istisarelerde bulundu. Görüsmenin sonunda Baskonsolos Kuat Kanafeyev, üyelere yatirim çagrisinda bulunarak MÜSIAD Antalya yönetimini Kazakistan’a davet etti
Kaynak: İHA