Gediz Kaymakamligindan Ramazan Ayi Yardimlari

Kütahya’nin Gediz ilçesinde Ramazan ayi nedeniyle Kaymakamlik Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi tarafindan 629 aileye nakit yardimi yapildi.

Gediz Kaymakamligindan Ramazan Ayi Yardimlari
Gediz’de ikamet eden fakir ve muhtaç durumda olan vatandaslara destek olmak amaci ile ramazan ayi içerisinde Kaymakamligi tarafindan yapilan yardimlar, herhangi bir aksamaya mahal vermeyecek sekilde hak sahiplerine ulastirildigi, gida paketlerinin ise dagitilmaya devam ettigi bildirildi.

Yapilan yardimlarla ile ilgili bilgi veren Ilçe Kaymakami Hakan Alkan, ilçe merkezi ve mahallelerde yasli, engelli, dul ve maddi durumu iyi olmayan yaklasik 5629 ailemize 745 bin 300 TL nakdi yardimda bulunduklarini belirtti.

Kaymakam Alkan ayrica, “100 ailemize de ayni gida paketi yardimi yapiyoruz. Gida paketleri ailelerimize ulastirilmaya devam ediyor. Ilçemizin sosyal refahini artirmaya yönelik Ramazan ayi içerisinde yapilan nakdi ve ayni yardimlarda emegi olan basta devlet büyüklerimiz olmak üzere, Vakif Mütevelli Heyeti üyelerimize, Vakif personelimize katki saglayan tüm hayirsever vatandaslarimiza tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA