Final Okullari Ilkokul Ögrencileri Agirladiklari Misafirlerine Etkinlik Düzenledi

Diyarbakir’da Final Okullari Ilkokulu ögrencileri, büyükanne ve büyükbabalarini iftarda agirlayarak, daha sonra Hacivat-Karagöz ve farkli oyun gösterilerinde bulundu.

Final Okullari Ilkokul Ögrencileri Agirladiklari Misafirlerine Etkinlik Düzenledi
Final Okullari Ilkokul Müdürü Özge Cengiz, yasli sagligi konularinda farkindalik olusturmak Yaslilara Saygi Haftasi oldugunu belirtti.

Yasli nüfusun toplumda daha fazla fark edilmesi ve onlara saygi gösterilmesi için farkindalik olusturmak için kutlanan bu haftada ögrencilerin hafizalarindan silinmeyecek özel bir ani yasatmak istediklerini söyledi.



Degerler egitimi çerçevesinde ögrencilere saygi, sevgi, merhamet ve misafirperverlik gibi birçok degeri asilamakta, onlari yetistirirken vicdan sahibi ve önce bir birey olarak kendisine sonra ise topluma faydali bireyler yetistirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Cengiz, söyle konustu:

“Bu etkinlikte tüm bu degerleri pekistirebilmeleri için ögrencilere firsat oldu. Ögrencilerimiz büyükanne ve büyükbabalarini iftarda kendi okullarina davet etti. Misafirleri için Hacivat ve Karagöz oyunu ile birbirinden eglenceli oyunlar oynatarak geceyi tamamladik.”
Kaynak: İHA