ETSO'nun Mart Ayi Meclis Toplantisi Yapildi

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi’nin (ETSO) Mart Ayi Meclis Toplantisi, Meclis Baskani Gökhan Yilmaz baskanliginda gerçeklestirildi.

ETSO'nun Mart Ayi Meclis Toplantisi Yapildi
ETSO Meclis Salonu’nda düzenlenen toplanti, saygi durusunun ardindan Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Toplantida daha sonra ETSO’nun Subat Ayi Mizan ve Bütçe Izleme Raporu görüsülerek onaylandi. Sonrasinda, Yönetim Kurulu Baskani ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalin, yönetim kurulunun Mart ayi faaliyetleri hakkinda Meclis üyelerini bilgilendirdi.

Özakalin konusmasinin basinda, ETSO’nun sosyal sorumluluk anlayisiyla ramazan ayinda il genelinde 3 bin ihtiyaçli aileye ramazan yardimi ulastirdigini ifade ederek, “Bu yilki Ramazan yardimlarimiza katkida bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birligimize (TOBB) ve hayirsever Erzurumlu is insanlarimiza desteklerinden dolayi mütesekkiriz. Ayrica yardimlarin ihtiyaçli ailelerimize ulastirilmasini saglayan Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komitelerimizin üyeleri ile Oda personelimize özenli ve özverili çalismalari sebebiyle tesekkür ederim” dedi.

Baskan Özakalin konusmasinda daha sonra ay boyunca yürütülen diger faaliyetlerle ilgili Meclis’e bilgi sundu. Sanayi ve Teknoloji Bakani Mehmet Fatih Kacir’in ETSO’yu ziyaretinde gerçeklestirilen toplantinin degerlendirmesini yapan Özakalin ayrica, Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz’in istirakiyle TOBB’da gerçeklestirilen, ‘TOBB Türkiye Sektörel Ekonomi Surasi’, Hazine ve Maliye Bakani Mehmet Simsek’in katilimiyla yine TOBB’da düzenlenen, ‘Oda/Borsa Baskanlari Istisare Toplantisi’, ETSO’nun, ‘2025 Turizm Baskenti Erzurum’ etkinliklerine sunacagi katkilar, Il Genç ve Il Kadin Girisimciler Kurullarinin yürüttügü çalismalar ve 3. Erzurum Çalistayi Paydas Toplantilari gibi konularda Meclis üyelerini bilgilendirdi.

ETSO Meclisi’nin Mart ayi toplantisi, Meclis üyelerinin dilek ve temenniler kisminda yaptigi konusmalarin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA