Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Bu Yil Da Üniversiteyi Yeni Kazanacak Olan Tüm Ögrencilerimize Burs Destegi Verecegiz'

Samsun’un Canik Belediye Baskani ve Adayi Ibrahim Sandikçi, bu yil da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm ögrencilere burs destegi vereceklerini açikladi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Bu Yil Da Üniversiteyi Yeni Kazanacak Olan Tüm Ögrencilerimize Burs Destegi Verecegiz'
Canik Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki AK Parti Canik Belediye Baskan Adayi Ibrahim Sandikçi, ilçede ilk defa üniversiteyi kazanan ögrencilere bu yil da burs destegi vereceklerini ifade etti.

Canik’te üniversite egitimine yeni baslayan ögrencilerin tamamina hiçbir ayrim gözetmeksizin burs vereceklerini belirten Baskan Ibrahim Sandikçi, “Ögrencilerimizin daima yanindayiz” diye konustu.



Egitim Dostu Sehir Canik

Egitime yönelik projelerle ögrencilerin yaninda olmaya devam ettiklerini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, “Canikimizde gelenegi sürdürüyoruz. Daha öncedeki senelerde oldugu gibi oldugu gibi bu sene de Canik’te üniversiteyi kazanan ögrencilerimizin tamamina burs destegi verecegiz. Bu süreçte ögrencilerimizden tek istedigimiz belirlenen basvuru tarihleri içerisinde belediyemize müracaat etmeleri. Hayata geçirdigimiz çalismalarimizla ögrencilerimizin egitim hayatina katkida bulunuyoruz. Ilçemizde egitime yönelik yeni projeler ve yatirimlara imza atmaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Canik Belediyesi tarafindan yapilan açiklamada ise ögrencilerin burs basvuru tarihleri ve burs hakkinda detayli bilgiye Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi ve Canik Belediyesi sosyal medya hesaplari üzerinden ulasabilecegi kaydedildi.
Kaynak: İHA