'Kiz Meselesi' Kavgasinda Ölen 16 Yasindaki Genç Son Yolculuguna Ugurlandi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kiz meselesi yüzünden çikan kavgada tabancayla vurularak hayatini kaybeden 16 yasindaki genç gözyaslariyla son yolcuguna ugurlandi.

'Kiz Meselesi' Kavgasinda Ölen 16 Yasindaki Genç Son Yolculuguna Ugurlandi
Olay, Beylikbagi Mahallesi Yasar Dogu Caddesi Sari Cami mevkiinde meydana geldi. Iddiaya göre, dün aksam saatlerinde bir araya gelen Kadem Can Çiçek (16) ile E.K.D. (20) arasinda kiz meselesi sebebiyle tartisma çikti. E.K.D’nin arkadaslarinin da dahil olmasiyla büyüyen tartisma kavgaya dönüstü. O esnada E.K.D. tabancayla rastgele etrafa ates açti. Kursunlardan birinin gögsüne isabet ettigi Kadem Can Çiçek kanlar içinde yere yigildi, E.K.D ise olay yerinden kaçti. Caddeden geçen bir minibüs sürücüsü Kadem Can Çiçek’i araciyla Fatih Devlet Hastanesine götürdü.

Kadem Can Çiçek tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Çiçek’in cenazesi otopsi islemleri için Gebze Adli Tip Morguna kaldirildi. Öte yandan, polis ekiplerinin çalismasi neticesinde E.K.D gözaltina alindi.

Özel Adem Ceylan Final Teknik Lisesi Ögrencisi olan Kadem Can Çiçek’in cenazesi mahallesine götürüldü. Beylikbagi Mahallesi Sari Camii’nde ikindi namazina müteakiben kilinan cenaze namazinin ardindan 16 yasindaki gencin naasi, Pelitli Mezarligi’na gözyaslariyla defnedildi. Cenazesine okul arkadaslari, akrabalari, siyasi parti ilçe baskanlari ve çok sayida sevenleri katilim sagladi.
Kaynak: İHA