Karaman'da Gönüllü Üniversite Ögrencileri Iyilikte Yarisiyor

Karaman Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne bagli kiz ve erkek yurdunda barinan gönüllü üniversite ögrencileri, Ramazan ayinda yaptiklari faaliyetlerle gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Karaman'da Gönüllü Üniversite Ögrencileri Iyilikte Yarisiyor
Ramazan ayinin gelmesiyle birlikte Karaman Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne bagli kiz ve erkek yurdunda barinan üniversite ögrencileri düzenledikleri etkinliklerle iyilikte yarismaya devam ediyor. Ramazan ayinda kollari sivayan gönüllü gençler, hem kendi aralarinda hem de çevrelerindeki ihtiyaç sahiplerine destek olmak için çesitli faaliyetler düzenliyor. Kiz ve erkek yurtlarinda barinan gönüllü gençler etkinlikler kapsaminda vatandaslarin da yardimlariyla hazirladiklari gida kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulastiriyor. Yasli vatandaslari da ziyaret eden gönüllü gençler, ev ihtiyaçlarini karsilayarak ev temizligine yardimci oluyor. Sehit ailelerini de unutmayan gençler, her hafta bir sehit ailesini ziyaret ederek birlikte iftarlarini açiyor ve hayir dualarini aliyor. Gönüllü gençler, Ramazan ayini iyilikle ve dolu dolu geçirdikleri için mutlu olduklarini belirtti.

GSB Karaman yurtlarinda barinan gönüllü ögrencilere hassasiyetlerinden dolayi tesekkür eden Gençlik ve Spor Il Müdürü Mustafa Karadeniz, “Yurtlarimizda barinan ögrencilerimiz, Ramazan ayinda sadece kendi ibadetlerini yerine getirmekle kalmayip ayni zamanda çevrelerine yardim eli uzatiyor. Iyilikte yarisarak toplumda olumlu bir etki olusturan gençler, insanlar arasindaki kardeslik baglarini güçlendiriyor. Bu örnek davranislar, toplumun genç nesle duydugu güveni ve umudu artiriyor” dedi.

Kaynak: İHA