Kahramankazan'da Cumhur Ittifaki'ndan Gövde Gösterisi

Cumhur Ittifaki’nin Kahramankazan Belediye Baskan Adayi Serhat Oguz, Kayi Mahallesi seçim ofisinde dava arkadaslariyla coskulu bir bulusma gerçeklestirdi.

Kahramankazan'da Cumhur Ittifaki'ndan Gövde Gösterisi
Çok büyük bir kalabaligin oldugu bulusmada, Kahramankazan Cumhur Ittifaki destekçisi vatandaslarin coskulari dikkate degerdi.

Oguz, Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, AK Parti Ilçe Baskani Ahmet Ceylan ve Milliyetçi Hareket Partisi Ilçe Baskani Ali Gökdere ile birlikte Kayi Mahallesi’ndeki seçim ofisinde dava arkadaslariyla bir araya geldi. Yerel seçimlere yönelik heyecanin arttigi bu günlerde, seçim ofisindeki atmosferin coskusu ve birlik ruhu görüntülere yansidi. Bin kisiden fazla katilimin oldugu bulusmada Oguz’a kuvvetli bir destek verildigi görüldü.

“Biz bu seçime mührümüzü vuracagiz”

Bu vatan bize piyango ikramiyesi olarak çikmadi, bu vatan bizde torbalardan içi bos vaatlerle çikmadi, bu vatan bize aziz sehitlerimizin döktügü kanlarla, verdigi canlarla emanet edildi, biz bu emanete sahip çikmak zorundayiz diyen Oguz: “5 yildir bu sehri yönetiyor Serhat kardesiniz, Serhat kardesinizin haksiz kazanç elde ettigini duyan var mi, Serhat kardesinizin birilerine rant sagladigini duyan var mi, Serhat kardesinizin birileriyle kirli ittifaklar kurdugunu duyan var mi, Serhat kardesinizin kamu malini peskes çektigini birileriyle pazarligini yaptigini duyan var mi? Yok. Bugün Ali Gökdere burada, var mi Ali Gökdere ile ilgili kafasinda en ufak bir soru isareti olan, Ahmet Ceylan burada üyelerimiz burada birlikte çalistigim arkadaslarim burada, her kus kendi cinsi ile uçuyor ya, Allah rizasi için çalisan vatani için çalisan riyakarlik etmeden çalisan kadrolarla biz bu seçime mührümüzü vuracagiz” dedi.

"En zayif ittifak, menfaatler üzerine kurulan ittifaktir."

En zayif ittifak, menfaatler üzerine kurulan ittifaktir diyen Oguz: ”Cumhur Ittifaki’nin özünde zerre kadar menfaat yoktur, dünyevi bir menfaat yoktur. Sayin Devlet Bahçeli ile Sayin Cumhurbaskanimizin ayni masaya oturup da anlasamadan kalktigi tek bir konu var mi? Yok, neden yok, çünkü iki taraf da diyor ki, önce vatan önce millet önce memleket önce Türkiye diyor. Hani 28 Mayis seçimlerinde yan yana gelen altili masanin sakinleri simdi neredeler, dagilacaklar demistik, dagildilar. Allah muhafaza kendileri bile iyi ki iktidara gelmemisiz diyorlar, bunlara memleket emanet edilir mi? Simdi ayni ittifaki yerelde de kurdu bunlar” diye belirtti.

“31 Mart aksami zafer kutlamamizi yapacagiz”

Kahramankazan’da dalgalanan bayrak benim degil, Kahramankazan’da dalgalanan bayrak bu ülkenin bekasi teminati olan Cumhur Ittifaki’mizin bayragidir diyen Oguz: “O bayrak 31 Mart 2024’te Allah izin verirse en yüksege çekilecektir, bu kadar. Siyaset yerelde ne için yapilir Baskanligi kazanmak ya da kaybetmek için yapilir. Dolayisiyla Kahramankazan’da Serhat kardesinizi sevdiginizi çok iyi biliyorum, bu sevginin de sandiklara oy olarak yansiyacagindan zerre kadar süphem yok. Yeniden Kahramankazan’da bir 5 yilin vizesini Artvin mahallemizde en güçlü sekilde alacagiz. Yeni dönemimiz simdiden hayirli olsun. 31 Mart aksami belediyemizin önünde zafer kutlamamizi hep birlikte yapacagiz insallah” diye konustu.

“Cumhur Ittifaki ülkenin bekasi için kiymetli bir bilesendir”

Cumhur Ittifak’i ülkenin bekasi için kiymetli bir bilesendir diyen Ali Gökdere, “Cumhur Ittifaki bir hesaplasma bir masa üzerinde uzlasma bir millet ve devlet iradesine karsi konulmus bir masa etrafina toplanmis üç bes kisinin iradesi ve suuruyla bazi hesaplariyla kitaplariyla bir araya gelmis bir birliktelik beraberlik degildir. Cumhur Ittifaki inanmisligin imanin ve vatan millet ugruna bedel ödemenin gerçeklesmis ete kemige bürünmüs halidir” sözleriyle içinde bulunduklari birlikteligin önemine degindi.

“Çok laf yapiyorlar icraat yok”

"Hani diyorlar ya az laf çok, çok is. Ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz, biz gurur duyuyoruz. Serhat Oguz Baskanla birlikte yola çiktigimiz günden bugüne, yaptigi hizmetleri anlata anlata bitiremeyecegimiz bir belediye baskani adayinin yaninda, arkasinda sizin huzurundayiz. Az laf çok is diyorlar ama yaptiklari hiçbir is yok, gerçekten çok laf yapiyorlar icraat yok, memleketimize gerçekten çok yavas geldiler yavas kaldilar. Allah‘in izniyle Büyüksehir’de Turgut Altinok ile alti ok gidecek Altinok gelecek, ilçemizde de Serhat Oguz Baskanimizla birlikte oluk oluk hizmeti alacagimiz dönem bu dönemdir” dedi.

“Millet, memleket adina hizmet burada”

Konusmasinin devaminda Gökdemir, “Öyle bir kadro yapildi ki, bu kadroda ocak baskanimiz var, ocaklarda yetismis kardesimiz var fakat muhalefete baktiginiz zaman içinde Ülkücülük barindiran kimse yok. Millet adina, memleket adina, hizmet adina her sey burada, sizler buradasiniz. Allah’in izniyle 2024 yerel seçimlerinde ülkücülükten geçilmenin kimseye fayda saglamadigini ülkücü irade herkese gösterecektir” ifadelerini kullandi.

“Bugüne kadar ne çektiysek bize benzeyenlerden çektik”

Ülkücü olduklarini iddia edenlerden medet umanlar 31 Mart’ta sandikta cevabini alacaktir diyen Gökdemir, “Bize ocaklarda yetistigimiz yillarda anlatilan bir sey var, derler ki kurt yavrusunu almis yüksek bir yere çikmis. Orada yayilan sürüyü göstermis, bak evladim bu beyazlar koyundur, kuzudur, bunlar bizim malimizdir bunlari yeriz, lezzetlidir iyidir. Orada baslarinda degnek olan insan da çobandir ona yaklasma bunun degnegi acitir demis. Yavrusu telaslanmis, sormus, burada bir tane de bize benzeyen var o nedir diye. Kurt söyle demis, iste oglum ona köpek diyorlar. Bugüne kadar ne çektiysek bize benzeyenlerden çektik, onu görünce aman oglum yaklasma demis. Ülkücülük adina bir sermayesi olmayanlar, ülkücü gibi geçinenlerin arkasina siginmis. Bir duruslari, bir hizmetleri olmadigi için eskiden Ülkücüydük diyorlar. Hepimiz iyi biliyoruz, ülkücünün eskisi olmaz” degerlendirmesini yapti.
Kaynak: İHA