Birlik Vakfindan 'Ümmet Ve Kardeslik' Iftari

Birlik Vakfi Kütahya Subesi tarafindan düzenlenen ’Ümmet ve kardeslik’ iftari yogun bir katilimla gerçeklestirildi.

Birlik Vakfindan 'Ümmet Ve Kardeslik' Iftari
Havuzbasi Dügün Salonundaki iftara AK Parti Kütahya Belediye Baskan Adayi Kamil Saraçoglu, Birlik Vakfi Kütahya Sube Baskani Ali Ihsan Özdemir, Genç Birlik Kütahya Il Baskani Mehmet Özgür Yilmaz, Milli Türk Talebe Birligi (MTTB) Kütahya Il Baskani Burhan Algin, Dumlupinar Üniversitesi Tarih Birligi Toplulugu ögrencileri ve Birlik Vakfi üyeleri katildi.



"Rahmet ve bereket ayindayiz"

AK Parti Kütahya Belediye Baskan Adayi Kamil Saraçoglu, Ramazan’in rahmet ve bereket ayi oldugunu ifade etti.

Saraçoglu, "Bugün Birlik Vakfimizin düzenlemis oldugu aile içi iftar programindayiz. Öncelikle ben emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Bugün Kütahya Birlik Vakfi, Milli Türk Talebe Birligi, Birlik Vakfi’nin kadin komisyonlari ve Genç Birlik olarak beraber düzenlemis olduklari iftar programindayiz. Tabi, bu iftarda aileler, çocuklarimiz da var. Hakikaten böyle bir aile ortaminda Ramazan’in bu güzel birlikteligini hep birlikte yasiyoruz. Ben bu nokta itibariyla da, Ramazan ayinin tüm ülkemize, Kütahya’miza, tüm Müslümanlara hayirli olmasini temenni ediyorum ve çok sicak bir ortamdayiz. Biz de burada bulunmaktan mutlu oldugumuzu dile getirmek istiyorum. Insallah böyle iftarlarin devam etmesi en büyük arzumuz. Bu nokta itibariyla da emegi geçen basta vakif baskanlarimiza, Genç Birlik baskanlarimiza, Kadin Komisyonu baskanlarina ve üniversite ögrencilerine çok tesekkür ediyorum, nice iftarlara" diye konustu.



"Ramazan, toplumsal dayanisma, paylasma ve yardimlasma ayi"

Birlik Vakfi Kütahya Sube Baskani Ali Ihsan Özdemir, Ramazan ayinin insanlar arasindaki birlik ve beraberlik baglarinin güçlenmesinde büyük katkisi oldugunu dile getirdi. Özdemir, "Birlik Vakfimiz kuruldugundan bu yana her yil üniversite ögrencilerimize yönelik birligi ve beraberligi saglama açisindan bir yemek düzenlemekte. Amacimiz kaynasmayi ve ögrencilerimizin sahada daha iyi çalisma noktasinda o enerjiyi saglamak. Elhamdülillah, biz onlara sahip çiktigimiz sürece onlar da bize sahip çikiyor. Çalisma alaninda eksik birakmiyor. Ögrencilerimiz sürekli sosyal projeler içerisinde, Türkiye’ye hizmet etme noktasinda çalisiyorlar. Ben buradan hepsine tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA