Binlerce Depremzede Iftari Adana Kebap Ile Açti

Adanali kebap ustasi Osmaniye’deki konteyner kentte yasayan binlerce depremzedeye iftarda kebap dagitti.

Binlerce Depremzede Iftari Adana Kebap Ile Açti
Kahramanmaras merkezli depremlerde büyük yikima ugrayan Osmaniye’de binlerce kisi konteyner kentlerde yasama tutunuyor. 11 ayin sultani Ramazan ayinda ise Adanali kebapçi Yasar Aydin ve ekibi Osmaniye’ye giderek 8 bin depremzedenin yasadigi konteyner kentte kebap yapti.

Metrelerce kuyrugun oldugu kebap sirasinda depremzedeler kebaplarini alarak tek tek konteynerlerine gitti ve oruçlarini Adana Kebap ile açti.

Ihlas Haber Ajansi’na konusan kebapçi Yasar Aydin, "8 bin kisiye iftar yemegi verdik. Elimizden geleni yapacagiz. Hayat böyle devam ediyor ve bizler insanlarimiza kosacagiz. Onlarin sayesinde ben bu parayi kazandim ve onlar için harcamaya devam edecegim. Rabbime sükür ben bu parayi kazandim ve yardimlari yapiyorum. Tek Ramazan ayinda degil baska zamanlarda da gidecegiz. Onlarin yaninda bulunmak yetiyor” dedi.



“Depremzedelerin morale ihtiyaci var"

Depremzedelerin sadece morale ihtiyaci oldugunu aktaran Aydin, “Onlar sadece moral istiyor. Devletimiz zaten her seyi karsiliyor ve onlarin yaninda. Bizler onlara moral olmak için gidiyoruz. Herkese de bunu tavsiye ederim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA