Geçit Açiklamasi 'Bu Seçim Malatya'yi Ayaga Kaldirma Seçimidir'

AK Parti Yesilyurt Belediye Baskan Adayi Ilhan Geçit, “Bugün bu yapacagimiz seçim Malatya’yi, Yesilyurt’u, Battalgazi’yi ve tüm ilçelerimizi ayaga kaldirma seçimidir. Bu seçim bizim elli yilimizi, yüz yilimizi etkileyecek. Ben inaniyorum ki sizler çok dogru, çok güzel bir karar vereceksiniz” dedi.

Geçit Açiklamasi 'Bu Seçim Malatya'yi Ayaga Kaldirma Seçimidir'
Seçim çalismalarina yönelik mahalle bulusmalarini sürdüren AK Parti Yesilyurt Belediye Baskan Adayi Prof. Dr. Ilhan Geçit, AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan ve teskilat üyeleriyle birlikte Tohma Mahallesindeki vatandaslarla bulustu. Yesilyurt’un her bölgesinde düzenlenen mahalle toplantilarinda büyük sevgi gösterileriyle karsilasan Geçit, buradaki mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini yerinde dinledi. Mahalle sakinlerinin büyük teveccüh gösterdigi toplantida 31 Mart seçimlerine sayili günler kaldigini hatirlatan Geçit, Tohma’dan yüksek oy bekledigine dikkat çekerek, “Sizden alacagimiz oylar bizler için çok kiymetli. Size en iyi hizmeti getirebilmek için oylarina talipler” seklinde konustu.

“Agbaba CHP ismini kullanmiyor”

Vatandaslarin sorun ve taleplerini dinlemesinin ardindan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Büyüksehir Belediye Baskan adayi Veli Agbaba’yi elestiren AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, “6 Subat depremi yüzyilin felaketi. Bu yüzyilin felaketinde Türkiye’de 11 sehir yerle yeksan oldu. Malatya bunlardan sadece bir tanesi. Yaralarimizi birlikte sariyoruz, birlikte iyilesiyoruz. Vatandaslarimizin öncelikli sorunlarini ve taleplerini biliyoruz. Çözümü noktasinda gecemizi gündüzümüze katmis durumdayiz. Farkinda misiniz Veli Agbaba CHP ismini kullanmiyor. Su anda CHP’yi unutturuyor. Kendisinin nereye ait oldugunu unutturuyor. Biz senin YPG’lilerle nasil iliski içinde oldugunu biliriz. Illegal para akislarinin içerisinde dönen dolaplarin tam merkezinde oldugunu da biliriz. CHP Genel Baskani Özgür Özel niye Malatya’ya gelmiyor? Normalde Özgür Özel bir ay önce Malatya’ya gelecekti. Program öyleydi. Bunlarin amaçlari baska. Bunu iyi görün ve 31 Mart seçimlerinde kararinizi ona göre verin” ifadelerini kullandi.

“Hiçbir kaygim ve kuskum yok”

Malatya’nin 6 Subat depremlerinde çok büyük zarar gördügüne dikkat çeken AK Parti Yesilyurt Belediye Baskan Adayi Prof. Dr. Ilhan Geçit, “Malatya’miz 6 Subat asrin felaketini yasadi. Bu depremde Malatya’miz yerde bir yerle yeksan oldu. Yüz yillik bir depremin etkisi var ve yüzyilda bir görülen sehrin tüm kaynaklari yerle bir olmus. Altyapisi darmadagin olmus, konutlari yerle bir olmus, çarsisi yerle bir olmus bir sehir var. Dolayisiyla bugün bu yapacagimiz seçim Malatya’yi, Yesilyurt’u, Battalgazi’yi ve tüm ilçelerimizi ayaga kaldirma seçimidir. Bu yapacagimiz sehircilik planlamalari sizin elli yilinizi, yüz yilinizi etkileyecek. Dolayisiyla ben inaniyorum ki sizler çok dogru, çok güzel bir karar vereceksiniz ve bizler buradan insallah 31 Mart aksami çok mutlu haberler alacagiz, ondan yana hiçbir kaygim, kuskum yok. Insallah güzel ve özlenen Malatya’miza en kisa zamanda kavusacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA