Ünlü Sarkici Maherzain En Güzel Ilahilerini Osmangazi Meydani'nda Söyledi

Osmangazi Belediyesi’nin ramazan etkinlikleri kapsaminda düzenledigi konserde dünyaca ünlü sarkici MaherZain, Osmangazi Meydani’nda hayranlariyla bulustu.

Ünlü Sarkici Maherzain En Güzel Ilahilerini Osmangazi Meydani'nda Söyledi
Bursa’nin yeni bulusma noktasi olan Osmangazi Meydani son dönemin en begenilen sanatçisi Lübnan asilli Isveçli sarkici MaherZain’i agirladi.Soguk havaya ragmen binlerce Bursali ismini dünyaya duyuran Zain’in ilahilerine Osmangazi Meydani’nda eslik etti.

Osmangazi Belediyesi tarafindan Bursa’ya kazandirilan Osmangazi Meydani ünlü sanatçilari agirlamaya devam ediyor. Sefo, Bilal Sonses, Sakiler, Sinan Akçil, Aydilge ve Semicenk konserleriyle 250 bin Bursaliyi agirlayan meydanin son konugu ise dünyaca ünlü Isveçli sarkici MaherZain, oldu. Dünyaca ünlü sanatçinin söyledigi ilahilere hayranlari hep bir agizdan eslik etti. Osmangazi Meydani’nda coskulu kalabaliga unutulmaz bir aksam yasatan Zain’e Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, Osman Gazi minyatürü hediye etti.

Osmangazi Meydani’nin Bursa’nin bulusma noktasi oldugunu ifade eden Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, “Bu meydan Bursa’ya çok yakisti. Bursalilar bu meydani çok sevdi, böyle güzel bir meydani kazandirmak için çok çalistik çabaladik. Bursa’nin kalbi artik Osmangazi Meydani’nda atacak. Bu meydanda düzenledigimiz konserlere Bursalilar yogun ilgi gösterdi ve çok sevdi. Yeni dönemde de insallah Osmangazi’ye yeni eserler kazandirmaya devam edecegiz” dedi.

Osmangazi Meydani’nda Bursalilarla bulusmaktan duydugu memnuniyeti dile getiren dünyaca ünlü sarkici MaherZain, “Burada coskulu bir kalabalik var. Bursa güzel bir sehir. Konser öncesinde Mustafa Dündar Baskan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni gezdirdi, çok begendim, Osmangazi Meydani da çok güzel. Burada çok güzel kalabalik var burada olmaktan çok mutluyum” diye konustu.

Zain, Filistin’e destek olmak için konser boyunca sarkilarini omzundaki puside ile söyledi.

Kaynak: İHA