Kocaeli'de Geri Dönüsüm Deposundaki Yangin 71 Itfaiye Personelinin Müdahalesiyle Söndürüldü

Kocaeli’nin Basiskele ilçesinde sanayi sitesindeki bir geri dönüsüm deposunda çikan ve 5 is yerine sirayet eden yangin, 24 araç ve 71 itfaiye personelinin çalismasiyla söndürüldü.

Kocaeli'de Geri Dönüsüm Deposundaki Yangin 71 Itfaiye Personelinin Müdahalesiyle Söndürüldü
Edinilen bilgiye göre, saat 20.00 siralarinda ilçeye bagli Küçük Sanayi Sitesi’ndeki bir geri dönüsüm deposunda bilinmeye bir sebeple yangin çikti. Kisa sürede büyüyen alevler, deponun bitisigindeki 5 is yerine daha siçradi. Yükselen alevler gökyüzünü kaplarken, küçük çapta patlamalar meydana geldi. Vatandaslarin ihbari üzerine adrese çevre ilçelerden çok sayida itfaiye, saglik, UMKE ve polis ekibi sevk edildi. Itfaiye ekipleri dört bir yandan yangini söndürmek için çalisma baslatti. Ekiplerin teleskobik merdiven vasitasiyla müdahale ettigi yangin, uzun ugraslar neticesinde söndürüldü. Ekipler daha sonra sogutma çalismasi gerçeklestirdi.

24 araç ve 71 personelle müdahale edildi

Yanginda depo ve is yerlerinde büyük hasar meydana geldi. Bölgede incelemelerde bulunan Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskani Ömer Islamoglu, yangina 24 araç ve 71 personelle müdahale edildigini açikladi.

Yanginla ilgili genis çapli inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA