Göynük Ortaokulu Ve Göynük Imam Hatip Ortaokulu Bayramdan Sonra Açiliyor

Antalya’nin Kemer ilçesine bagli Göynük beldesinde yapimi tamamlanma asamasina gelen Göynük Ortaokulu ve Göynük Imam Hatip Ortaokulu bayramdan sonra açiliyor.

Göynük Ortaokulu Ve Göynük Imam Hatip Ortaokulu Bayramdan Sonra Açiliyor
Eski Disisleri Bakani ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavusoglu, Kemer’de yapimi tamamlanmak üzere olan Göynük Ortaokulu ve Göynük Imam Hatip Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu. Egitimin önemine vurgu yapan Çavusoglu, çok güzel bir okulun Göynük’e kazandirildigini ve bayram sonrasinda da hizmete alinacagini söyledi.

Çavusoglu, “Yeni yapilan okulumuzun durumunu inceledik, baktik. Çok güzel bir okul olmus. Insallah son kontroller yapildiktan sonra klimalar ve özellikle asansör güvenligi saglanip, testlerinin yapilmasinin ardindan bayramdan sonra insallah Göynük Atatürk Ilkokulu’nda misafir olarak okuyan ortaokul ögrencilerimiz buraya tasinmis olacak. Göynük’de bir yerde ikili egitim vardi, onu da sonlandirmis olacagiz. Ortaokul ögrencilerimiz de buraya tasinmis olacak. Çok güzel olmus. Bahçesi de çok güzel. Insallah daha da güzellestirecegiz burayi. Hayirli ugurlu olsun. Insallah buradan vatanimiza, Kemer’imize hayirli evlatlar, hayirli hizmetler yapacak çocuklarimiz, kiymetli hocalarimizin gayretleri ile yetisecek” dedi.

Cumhur Ittifaki Kemer Belediye Baskan Adayi Rahman Seker de, yeni hizmete geçecek olan Göynük Ortaokulu ve Göynük Imam Hatip Ortaokulu’nun Kemer’e hayirli olmasini dileyerek, okulun bayram sonu itibariyla hizmete açilacak olmasinin sevincini yasadiklarini söyledi.



Kemer Ilçe Milli Egitim Müdürü Semra Bekar ve beraberindekiler ile okulu gezen Çavusoglu’na Cumhur Ittifaki Kemer Belediye Baskan Adayi Rahman Seker ve ilçe baskanlari ile vatandaslar eslik etti.
Kaynak: İHA