1 Nisandan Itibaren TSO Verecek

DÜZCE – Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) Yönetim Kurulu Baskani Erdogan Biyik, “30 yildir çözülememis olan tir karnesinin odamizdan verilememesi sorununu çözmek de bizlere nasip oldu” dedi.

1 Nisandan Itibaren TSO Verecek
TSO Baskani Erdogan Biyik, TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu ile bir araya gelerek TSO üyelerinin taleplerinden olusan dosyayi kendisine sundu. Görüsme sonucunda; üyelerinin talep ettigi tir karnesinin TSO’dan temin edilmesi konusunun çözüme kavusturuldugunu belirten Biyik, “Lojistik sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin tir karnesi basvurularini odamiz ulastirma hizmetleri biriminden yapmamiza ragmen TOBB tarafindan yetkilendirilmedigimiz için belgeyi odada kendilerine veremiyorduk. TOBB baskanimizla yapmis oldugumuz görüsme sonucunda üyelerimiz artik tir belgelerini de odamizdan temin edebilecekler. Talebimizi aninda degerlendirmeye almasi dolayisiyla TOBB Baskanimiz Rifat Hisarciklioglu’na tesekkür ediyoruz. 30 yildir çözülememis olan tir karnesinin odamizdan verilmesini sorununu çözmek de bizlere nasip oldu. Tir karnesi belgesi hizmetinin, lojistik sektörümüze ve odamiza hayirlar getirmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Buna göre; daha önce basvuru islemleri Düzce TSO Ulastirma Hizmetleri Müdürlügü’nden yapilan ve çevre illerden temin edilen tir karnesi belgesi, 1 Nisan 2024 tarihi itibariyle Düzce TSO’dan temin edilebilecek.
Kaynak: İHA