Vandallarin Hedefi Olan Park Yenileniyor

Düzce Belediyesi, Kent Park’ta tamir, bakim ve onarim çalismalarini hummali sekilde sürdürüyor. Yürüyüs yollari kayrak tasi dösenerek yenilenirken, es zamanli olarak toprak tesviye çalismalari da yapiliyor.

Vandallarin Hedefi Olan Park Yenileniyor
Düzceli vatandaslarin yogun olarak kullandigi Kent Park’ta Düzce Belediyesi tarafindan düzenli olarak bakim ve onarim çalismalari yapiliyor. Siklikla vandallarin hedefi olan parkta, bahar aylari öncesi yenileme çalismalari baslatildi.

Düzce Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlügü ile Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri tarafindan geçtigimiz haftalarda bakima alinan Kent Park’taki çalismalar hummali sekilde sürüyor.

11 dönüm alana sahip park içindeki aydinlatma direklerinin bakimlari tamamlanirken, yürüyüs yollari da bastan sona yenileniyor. Kullanilamaz hale getirilmesi nedeniyle sökülen ahsap yürüyüs yollari yerine, park içinde kayrak tasi dösenerek sik görünümlü yeni yollar olusturuluyor.

Tahrip olan oyun gruplari da yenilenmek üzere sökülürken, yesil alan düzenlenmesi için toprak tesviye çalismalari yapiliyor.

Kent Park yenilenen yüzüyle yeniden Düzceli vatandaslarin hizmetine sunulacak.
Kaynak: İHA