Düzce'de Önemli Yatirimlar Ardi Ardina Hizmete Girdi

Düzce Belediye Baskan Dr. Faruk Özlü tarafindan kente kazandirilan önemli eserler, törenle hizmete açildi. Belediye tarafindan son bir ayda 5 yatirimin açilisi yapilirken, 4 projenin yatirima dönüsmesi için de çalismalar basladi.

Düzce'de Önemli Yatirimlar Ardi Ardina Hizmete Girdi
Düzce Belediyesi, sehrin ihtiyaçlarini gidermeye yönelik planladigi yatirimlari tek tek hayata geçiriyor. Belediye Baskani Faruk Özlü’nün vizyonu dogrultusunda, Düzce’nin gelismesi ve kalkinmasi ana hedefi dogrultusunda sekillenen projeler, kalici yatirimlara dönüsüyor.

Pandemi, deprem ve 2 sel felaketi ile geçen 5 yillik görev süresi içerisinde Düzce’nin kroniklesmis tüm sorunlarina el atan Özlü, eser ve hizmet belediyeciliginin en güzel örneklerini teskil eden ‘kaliteli’ yatirimlari sehrimize kazandirdi.

Klasik bir belediye baskani çizgisini izlemeyen Özlü, ‘Bu sehirde ne sorun varsa, benim sorunumdur’ diyerek rutin belediyecilik faaliyetlerinin disinda Düzce’nin tüm sorun ve ihtiyaçlarinin giderilmesi için adimlar atti. Düzce’yi Türkiye’nin en gelismis ve kalkinmis ilk 10 sehri arasina sokmayi hedefleyen Özlü, bu dogrultuda egitimden sagliga, turizmden tarima, sanayiden spora kadar her alanda ‘kalici’ projeleri hayata geçirdi.

1 ayda 5 açilis

Baskan Faruk Özlü’nün sehrimize kazandirdigi önemli yatirimlar, gerçeklestirilen törenler ile hizmete girdi. Düzce Belediyesi çalisanlarinin çocuklari için hazirlanan BelKa Çocuk Gündüz Bakimevi, hayirseverlerin destegi ile yapilan 24 derslikli Azmimilli Ilkokulu, Modern Pazaryeri, TÜBITAK’in büyük destegi ile hayata geçirilen bölgenin en büyük bilim üssü Düzce Bilim Merkezi, Nart Destani ve büyük Çerkez sürgününün resmedildigi Kafkas Aniti açildi. Is adami Ertan Uçar’in destekleri ile bina yapimi ve peyzaj çalismalari tamamlanan Ertan Uçar Alzheimer ve Bakim Merkezide hizmete girmek için gün sayiyor.

4 yeni proje basladi

Basmacilar Çarsisi’nin yerinde Zincirli Kuyu Is Merkezi ve Kütüphanesi adiyla yükselecek binanin temeli atildi. Ayrica 19 Mayis Spor Kampüsünün yapimi için zemin etüdü çalismalari baslatildi ve Düzce’ye sinif atlatacak bir yatirimin ilk adimi olan Düzce Konuralp Gazi Atli Spor Kulübünün kurulus islemleri tamamlandi. Son olarak Türkiye çapinda örnek teskil eden Düzce Itfaiyesi Afet Koordinasyon ve Egitim Merkezi’nin tanitimi yapildi.
Kaynak: İHA