Dündar Açiklamasi 'Esnafimizin Her Zaman Yaninda Olduk'

Bursa’da faaliyet gösteren berber esnafiyla iftarda bulusan Osmangazi Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Adayi Mustafa Dündar’a berberler 31 Mart’ta destek sözü verdi.

Dündar Açiklamasi 'Esnafimizin Her Zaman Yaninda Olduk'
Osmangazi ilçesinde görev yaptigi 15 yil boyunca her zaman esnafin dertlerini dinleyip çözüm önerileri üreten Baskan Dündar’in düzenledigi iftar yemegine Bursa’da faaliyet gösteren berber esnafi yogun katilim gösterdi. Bursa’da esnaf dostu baskan olarak bilinen ve verdigi desteklerle esnafin her zaman yaninda olan Dündar, Ramazan ayi boyunca her aksam Osmangazi Meydani’nda toplumun farkli kesimleriyle bir araya geliyor. Iftar yemeklerine katilan tüm kesimler 31 Mart seçimlerinde destek sözü veriyor. Bursa Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi üyeleriyle Bursa’nin vizyon projesi Osmangazi Meydani’nda iftarda bulusan Dündar’a yemege katilan tüm berber esnafi 31 Mart seçimlerinde destek olacaklarini söyledi.

Düzenlenen iftar yemegine Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi Ilçe Baskani Adnan Kurtulus, MHP Osmangazi Ilçe Baskani Kerim Gürsel Çelebi ve Bursa Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi üyeleri katildi.

Osmangazi Meydani’nin Bursa’nin merkezi oldugunu ifade eden Osmangazi Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Adayi Mustafa Dündar, “Bu bölgede ilk çalismaya basladigimizda kamuoyunda merakla takip edilen bir konuydu. Burasi bizim ilçe belediyesi için büyük bir proje bu isten alnimizin akiyla çiktik. Meydan projesinin ikinci kismini da insallah vatandaslarimiz destek verip göreve geldigimiz de en kisa sürede bitirecegiz. Burayi tanitmak için yaptigimiz 6 konsere 250 bir kisi geldi. Ramazan ayinda biz farkli noktalarda günlük 3 bin kisilik iftar dagitiyoruz. Ayni sekilde iftara 5 kala her gün bin kisilik kumanya dagitiyoruz. Osmangazi Meydani’nda da her gün farkli kesimlerle iftarda bulusuyoruz. Bugün Bursa Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi üyeleriyle birlikte bir aradayiz. Bizlere destegini açiklayan esnafimizin her zaman yaninda olduk bundan sonrada olmaya devam edecegiz” dedi.

Bursa Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Mustafa Ocak da, “Mustafa Dündar baskanimiza Bursa’ya Osmangazi Meydani gibi bir deger kazandirdigi ve bizi bugün burada bir araya topladigi için çok tesekkür ederiz. Biz baskanimiza destegimizi verecegiz insallah”seklinde konustu.

Kaynak: İHA