Baskan Togar'dan Seçmenlere Açiklamasi 'Türkiye'nin Okuyacagi Bir Sevda Hikayesi Yaziyorsunuz'

Tekkeköy Belediye Baskani ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Baskan Adayi Hasan Togar, seçmenlere seslenerek, “Emin olun bir tarih yaziyorsunuz. Türkiye’nin okuyacagi bir sevda hikayesi yaziyorsunuz” dedi.

Baskan Togar'dan Seçmenlere Açiklamasi 'Türkiye'nin Okuyacagi Bir Sevda Hikayesi Yaziyorsunuz'
Seçim çalismalarina devam eden Baskan Hasan Togar, “7’den 70’e bizi böyle sevgililer gibi bulusturana, bu zamana kadar kiziyorduk ama bize bir iyilik yapmislar aslinda bilmeden. Bizi 7’den 70’e bulusturmuslar. Onlara da bir tesekkür edelim artik. Emin olun kendi iradelerine sahip, duyulmayan AK Partili arkadaslarimin da dualariyla destekleriyle buradayim. Tüm siyasi partilerimiz bize kucak açti ve Tekkeköy sevdasi çerçevesinde bir noktada bulusturdu. Tekkeköy tarih boyunca görmedigi bir seçim farkiyla galip gelecek. Dün sokaga çikmislara bu ilçeyi karistirmaya çalisanlara ragmen Tekkeköy bütün geçmisi, bugünü ve yarinina sahip çikmak için burada. Tekkeköy’ü asla ve asla karanlik bir gelecege terk etmeyecegiz" diye konustu.

Togar ilçeyi karistirmak isteyenlere ragmen nezaketle bir seçim kampanyasi yürüttüklerini söyleyerek, “Tekkeköy’ün gelecegine sahip çikiyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyorum. Emin olun bir tarih yaziyorsunuz. Türkiye’nin okuyacagi bir sevda hikayesi yaziyorsunuz. Bir ask hikayesi yaziyorsunuz. Hepinizden Allah razi olsun. Simarmadan sasirmadan irademize ipotek koydurmadan yolumuza devam edelim. Son sözü yine halkimiz söyleyecek” seklinde konustu.

Kaynak: İHA