AK Partili Taskin Açiklamasi 'Tek Esnafimizi Magdur Etmeyecegiz'

AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, “Tek bir vatandasimizi, esnafimizi magdur etmeden sehrimizin degisim ve dönüsümünü saglayacagiz” dedi.

AK Partili Taskin Açiklamasi 'Tek Esnafimizi Magdur Etmeyecegiz'
Rezerv alani ilan edilen Saray Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, bölgedeki Istanbul Pasaji’nin seçimlerden hemen sonra yikilacagi iddialarinin gerçegi yansitmadigini belirtti.



“Sistemli bir dezenformasyon çalismasi var”

Muhalefet adaylarinin depremin acilari üzerinde kara bir propaganda yürüttügüne dikkat çeken AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin “Bilinçli sistemli bir dezenformasyon çalismasi var esnaf ve vatandaslarimiz bunlara itibar etmemeli Istanbul Pasaji’nda ki tek bir esnafimizi magdur etmeyecegiz” ifadelerini kullandi.

“Ticaret isleyisine zarar vermeyecegiz”

Degisim ve dönüsümün esnafin ticaretini olumsuz etkilemeyecek sekilde gerçeklestirilecegini aktaran AK Parti Battalgazi Belediye Baskan Adayi Bayram Taskin, “Sehrimizin ekonomik temelini esnaflarimiz olusturuyor. Esnafimizin kalkinmasi demek kent ekonomisinin, ülke ekonomimizin ayakta durmasi demektir. Bu anlamda her zaman onlarin yanindayiz. Tek bir vatandasimizi, esnafimizi magdur etmeden devlet millet el ele Malatya’yi ayaga kaldiracagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA