Üniversite Ögrencilerinin Yasli Bakim Haftasi Için Hazirladiklari Video Begeni Topladi

Gümüshane Üniversitesi Yasli Bakimi Bölümü ögrencilerinin Yasli Bakim Haftasi’ni isaret diliyle kutladiklari video begeni topladi.

Üniversite Ögrencilerinin Yasli Bakim Haftasi Için Hazirladiklari Video Begeni Topladi
Gümüshane Üniversitesi Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yasli Bakimi Bölümü ögrencileri tarafindan 18-24 Mart tarihleri arasinda kutlanan Yasli Bakim Haftasi kutlamasi için isaret diliyle hazirlanan video sosyal medyada ilgi çekti. Isaret Dili Egitmeni Fatma Turan Karadeniz ve Gümüshane Üniversitesi akademisyenleri tarafindan verilen egitimlerin ardindan hazirlanan videoda isaret diliyle yaslilarin günü kutlanirken, yaslilara deger verilmesi gerektigi mesaji da verildi.



"Bugün genç olabiliriz ama yarin yasli olacagimizi asla unutmamamiz lazim"

Ögrencilerin konu ile ilgili çok istekli davranmalarindan dolayi duydugu memnuniyeti dile getiren Gümüshane Üniversitesi’nde egitim veren Isaret Dili Egitmeni Fatma Turan Karadeniz, “18-24 Mart tarihleri Yasli Bakim Haftasi olarak kutlaniyor, aslinda kutlanmak degil de yaslilarimizi hatirlamak, onlari mutlu edebilecegimiz aktivitelerle dolu bir hafta. Bunun için biz Ögretim Görevlisi arkadasimiz Hatice Oguzhan ile birlikte bir çalisma yapmaya karar verdik, kendisi bize destek oldu. Bu konuda bir video çektik ve gerçekten sosyal medyada paylasildi, begenildi herkesin dikkatini çekti. Bu ögrencilerimizle de alakali biraz da onlar da çok istekli davraninca böyle bir çalisma yaptik. Bugün genç olabiliriz ama yarin yasli olacagimizi asla unutmamamiz lazim. Biz nasil davranirsak bize de öyle davranilir, yaslilarimiza sahip çikip onlara iyi davranmamiz gerekiyor” dedi.



“Yaslilarimizin yüzünü biraz olsun güldürebilmek istedik”

Hazirladiklari video hakkinda konusan Gümüshane Üniversitesi Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yasli Bakimi Bölümü ögrencisi Nalan Ural ise “Yasli Bakim Haftasi’na dikkat çekmek ve yaslilarimizin yüzünü biraz olsun güldürebilmek için bir video çektik arkadaslarimizla birlikte. Isaret diliyle bir program hazirladik. Yaslilarimiza sahip çikalim, hepsi birer çiçektir ve hepsini sulamamiz gerekiyor” diye konustu.

Kaynak: İHA