Yunusemre Çölyak Ve +1 Park'ta Çalismalar Basliyor

Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, Down Sendromu Farkindalik Günü nedeniyle Özel Egitim Uygulama Okulu’nda düzenlenen etkinlige katildi. Özel ögrencilerle pasta kesen Baskan Çerçi, “Yunusemre Çölyak ve +1 Park projemizde hazirliklarimizi tamamladik. Çalismalarimiza kisa sürede baslayacagiz” dedi.

Yunusemre Çölyak Ve +1 Park'ta Çalismalar Basliyor
Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, Down Sendromu Farkindalik Gününde Sükran Bilginer Özel Egitim ve Uygulama ve Manisa Özel Egitim ve Meslek Okulu ögrencileri ile bir araya geldi. Etkinlik kapsaminda ögrencilerin mutluluguna ortak olan Baskan Mehmet Çerçi, onlarla beraber pasta kesti. Muradiye Engelsiz Yasam Merkezi ögrencileri de bu anlamli günde etkinlik gerçeklestirdi. Etkinlik kapsaminda Muradiye Atatürk Ayser Kani Çelikel ögrencileri ile beraber judo yapan özel ögrenciler, sarkilar söyleyip dans etti.

Yunusemre Belediye Baskani Çerçi, özel çocuklarin her daim yaninda olduklarini belirtirken özel bireyler için hazirladiklari projeyi anlatti. Baskan Çerçi, “Özel çocuklarimiza her daim yardimci oluyoruz. Yeni dönemde de özel ögrencilerimize yönelik hizmetlerimiz sürecek. Yunusemre Çölyak ve +1 Park projemizin de hazirliklarini tamamladik. Çok yakinda projemize baslayacagiz.” dedi.

Yaklasik 4 bin metrekare olan Yunusemre Çölyak ve +1 Park Projesinde bir kafeterya, hobi bahçeleri, topraksiz tarim serasi, el sanatlari atölyesi olacak. Kafeteryada ise Down Sendromlu bireyler çalisacak. Engelliler için de çocuk oyun alani ve spor aletleri olacak.
Kaynak: İHA