Düzce'de Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Düzce Belediyesi ev sahipliginde Cedidiye Meydani’nda düzenlenen Ramazan etkinlikleri hiz kesmeden devam ediyor. Birbirinden ünlü isimleri Düzcelilerle bulusturan organizasyonlarin son konugu Egitimci, Yazar Dilek Cesur oldu.

Düzce'de Ramazan Etkinlikleri Sürüyor
Düzce Belediyesi Ramazan Etkinlik Çadiri organizasyonlarini sürdürüyor. Cedidiye Meydani’nda düzenlenen etkinliklerde Egitimci, Yazar Dilek Cesur Düzcelilerle bir araya geldi. Hayatin içinden anlatilari ile büyük ilgi gören Cesur’un söylesisinde etkinlik çadirina katilim yogun oldu.

Ilk olarak sahneye çikan Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, çadiri dolduran Düzcelilere tesekkür ederek kültürel etkinliklerin devam edecegini belirtti ve sunlari söyledi: “Bu aksam çok vatandasimiz bizimle beraber. Ramazan etkinlikleri münasebetiyle Türkiye’nin en saygin, en degerli en önde gelen isimlerini Düzce’mizde misafir ediyor, sizlerle bulusturuyoruz. Bir kismi sanatçilarimiz bir kismi yazarlar. Düzce’miz her seyin en güzeline layik, biz de her seyin en güzelini yapmak isteriz. Bu aksamki konugumuz da çok degerli bir kardesimiz. Hepinize güzel bir aksam diliyorum.”

Daha sonra Düzcelilere hitap etmek üzere sahneye çikan Egitimci, Yazar Dilek Cesur aile, iliskiler ve çocuk yetistirme konularinda önerilerde bulundu. Yasamin içinden hikaye ve örneklerle Düzcelilere hitap eden Cesur’un söylesisi vatandaslardan yogun ilgi gördü.
Kaynak: İHA