Çocuk Haklari Projeleri AK Parti Resmi Hesabinda

Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu tarafindan Seker, Karaman, 15 Temmuz Camili, Hizirtepe ve Tuzla mahallelerinde hayata geçirilen Çocuk Haklari Projeleri ile Yesilbayraktar Kres ve Gündüz Bakimevi, AK Parti’nin resmi sosyal medya hesabindan paylasildi. Paylasim, “Çocuk dostu sehirler ile çocuklar ekranla degil, akranlariyla büyüyorlar. Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir” ifadeleriyle yapildi.

Çocuk Haklari Projeleri AK Parti Resmi Hesabinda
Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu tarafindan Çocuk Dostu Adapazari vizyonuyla hayata geçirilen Seker ve Karaman Mahallelerinde Çocuk Haklari Sokaklari, 15 Temmuz Camili Mahallesinde Çocuk Haklari Adasi ve Yesilbayraktar Kres ve Gündüz Bakimevi, Hizirtepe Mahallesinde Çocuk Haklari Bahçesi ve Tuzla Mahallesinde Çocuk Haklari Macera Parki’nin tanitim videosu AK Parti’nin resmi sosyal medya hesabindan “Çocuk dostu sehirler ile çocuklar ekranla degil, akranlariyla büyüyorlar. Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir” ifadeleriyle paylasildi.

Tanitim videosunda Baskan Mutlu Isiksu’nun röportaji ve Çocuk Haklari Projelerinin tanitim görselleri yayimlanirken Isiksu, “Biz Çocuk Dostu Adapazari’yiz. Adapazari’mizi, kiymet verdigimiz çocuklarimizi ve ailelerini çok mutlu eden Çocuk Haklari Projelerini hayata geçirdigimiz için mutluyuz. Oyun bir çocuk hakkidir, çocuklarimizin en temel ihtiyaçlarindan biridir. Çocuklarimiza haklarini bilecekleri, güvenli bir sokakta ekranla degil akranlariyla büyüyecekleri, trafige kapali, sadece çocuklarimiza özel ortamlar sagladik. Bunu yaparken hedefimiz Adapazari’mizin çocuk dostu sehir hüviyeti kazanmasiydi ve hamdolsun bunu da basardik. Çocuk Dostu Adapazari ödülümüzle evlatlarimiz için yeni projeler üreterek çalismaya devam ediyoruz. Seker ve Karaman Mahallelerimizde Çocuk Haklari Sokaklari, 15 Temmuz Camili Mahallemizde Çocuk Haklari Adasi ve Yesilbayraktar Kres ve Gündüz Bakimevi, Hizirtepe Mahallemizde Çocuk Haklari Bahçesi ve Tuzla Mahallemizde Çocuk Haklari Macera Parki’mizi hayata geçirdik. Adapazari’mizin 84 mahallesinde çocuk parki, spor parki ve spor sahasi olmak üzere hayata geçirdigimiz çalismalarla toplam park sayimiz 622’ye ulasti” diye konustu.

Baskan Isiksu, “Çocuk parklarimiza meyve fidanlari dikerek evlatlarimizin sehir aidiyetinin daha da güçlenmesine katki sagladik. 2024-2029 çalisma döneminde de milletimizin teveccühünü alarak insallah bu anlayisla yola devam etmek istiyoruz. Daha temiz çevre ve daha temiz toplum için yenilikçi uygulamalari hayata geçirmeyi sürdürecegiz. Çocuklarimizla her daim beraber olmaya, Adapazari aidiyetini tesvik eden anlayisi hâkim kilmaya devam edecegiz. Adapazari için gayrete, çalismaya, basariya ve berekete devam. Hep birlikte, gayretle, Adapazari için yola devam diyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA