Sultangazi'de Korkutan Dogalgaz Patlamasi

Sultangazi’de yer alti dogalgaz hattinda patlama meydana geldi. Olayda yaralanan olmadigi ögrenilirken, bir binanin balkonu hasar aldi.

Sultangazi'de Korkutan Dogalgaz Patlamasi
Patlama, saat 20.00 sularinda Sultangazi Sehit Eyüp Gönen Caddesi üzerinde bulunan yer alti dogalgaz hattinda meydana geldi. Patlamayi ve ardindan yükselen alevleri gören çevredeki vatandaslar durumu ekiplere bildirdi. Olay yerine gelen görevlilerin müdahalesi ile dogalgaz kapatilirken, yangin ise itfaiye ekipleri tarafindan söndürüldü. Patlama nedeniyle ölen ya da yaralanan kimsenin olmadigi ögrenildi. Öte yandan bir binanin balkon kisminda ve bir evin caminda patlama nedeniyle maddi hasar meydana geldi.

Yangini gören Osman Boduç, “Evde otururken birden patlama oldu. Alevler yükseldi. Alevler yükseldikten sonra karsidaki evin kösesi yandi. Ekipler geldi, olaya müdahale ettiler. 2 kere patlama oldu. Arabalari çektik. Alevler binanin boyunu geçti” dedi.

Cüneyt Tepecik isimli vatandas ise, "Bir anda ses geldi. Can havliyle hemen gittim bizim binaya da siçrar diye. Çocuklari aldik asagi indik” dedi.

Kaynak: İHA