Nazilli'de Kocakesik Camii Dualarla Açildi

Aydin Nazilli Ilçesinde yapimi tamamlanan Kocakesik Mahalle Camii dualarla ibadete açildi.

Nazilli'de Kocakesik Camii Dualarla Açildi


Aydinli hayirseverler ve cami dernegi tarafindan yapimi tamamlanan Kocakesik Mahalle Camii için açilis töreni düzenlendi.

Açilista konusan Il Müftüsü Hasan Günes, "Müminlerin bes vakit bir araya geldigi, bir sehrin huzuruna vesile olan, Beytullah’in bir subesi olan ve açilisini yaptigimiz Kocakesik Camimizi Aydin’imiza hayirli olsun. Rabbimiz Kur’an-i Kerimde ‘Allah’in mescidlerini ancak Allah’a ve ahiret gününe inanan, namazini kilan, zekatini veren ve yalniz Allah’tan korkup çekinen kimseler imar edebilirler. Iste bunlarin dogru yolu bulanlardan olmalari umulur.’ buyuruyor. Rabbimizin övgüsüne mazhar olmak için bu güzel eseri sehrimize kazandiran hayirseverlerimize ve camimizin insasinda emegi geçen tüm kardeslerimize tesekkür ediyorum. Allah razi olsun. Camimizin mahalle sakinlerine hayirli olmasini diliyorum" dedi.



Protokol konusmalari sonrasi Nazilli Ilçe Müftüsü Selami Bayrakçi’nin yaptigi duanin ardindan caminin açilisi gerçeklestirildi.

Açilis sonrasi gelen vatandaslara keskek ikraminda bulunuldu.

Törene Aydin Il Müftüsü Hasan Günes, Nazilli Ilçe Kaymakami Sedat Sirri Arisoy, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA