Elazig'da Insanlik Ölmemis Dedirten Olay Açiklamasi Buldugu Paranin Sahibini Ariyor

Elazig’da bir esnaf, is yerinin önünde yüklü miktarda para düsüren yasli kisiye 14 gündür ulasmaya çalisiyor.

Elazig'da Insanlik Ölmemis Dedirten Olay Açiklamasi Buldugu Paranin Sahibini Ariyor
Elazig merkez Izzetpasa Mahallesi Mimar Faruk Caddesi üzerinde bir esnaf, is yerinin önünde düsürülen yüklü miktarda paranin sahibini 2 haftadir ariyor. Çerez dükkaninin önünde 17 Subat Cumartesi günü yüklü miktarda para bulan Murat Aksoy (39), is yerinin güvenlik kameralarini inceledi. Saat 12.52’de is yerinin önünden geçen yasli bir kisiden paralarin düstügünü belirleyen Aksoy, sosyal medya hesaplarindan söz konusu görüntüleri paylasti.

Parasini kaybeden kisiyi 14 gün geçmesine ragmen bulamayan Aksoy, IHA muhabirine yaptigi açiklamada, cumartesi günü dükkaninin önünde etrafa saçilmis yüklü miktarda para buldugunu söyledi.



’’O parayi alip da yiyemeyiz’’

Parayi bulduktan sonra sahibini aramaya basladigini ve ulasamadigini dile getiren Aksoy, ’’13 gün önce yasli bir amcamiz dükkanimizin önünde belli bir miktarda para düsürdü. Merkez Izzetpasa Mahallesi Mimar Faruk Caddesi üzerinde esnafim. Amcamiz paranin cebinden düstügünü fark etmiyor, biz de o an fark etmedik ve o gittikten sonra farkina vardik. Umarim bu haberi izler ve bize bir an önce ulasir. O parayi alip da yiyemeyiz. Allah, bize nasip etmesin. Insallah, amcamiz gelir de vicdanimiz rahat eder” dedi.

Kaynak: İHA