DENIB Akademi'den 'Stratejik Ekip Yönetimi Ve Performans Kategorileri' Egitimi

DENIZLI – Denizli Ihracatçilar Birligi (DENIB) Akademi tarafindan ‘Stratejik Ekip Yönetimi ve Performans Kategorileri’ egitimi düzenlendi.

DENIB Akademi'den 'Stratejik Ekip Yönetimi Ve Performans Kategorileri' Egitimi


DENIB Akademi faaliyetleri çerçevesinde yer alan “Akademi Profesyonel” kapsaminda düzenlenen “Stratejik Ekip Yönetimi ve Performans Kategorileri” egitimi, egitmen Kemal Albayrak tarafindan Denizli Ihracatçilar Birligi hizmet binasinda gerçeklestirildi.



Çalisan ekibin verimliligine deginilen egitim programinda, is süreçlerinin hizli ve dogru islemesinde en önemli etkenlerden birisinin stratejik ekip yönetimi ve performans kategorileri oldugu belirtildi. Yeni liderlik modellerinde ekibin yönetimi ve performans odaklilik konularinda liderin stratejilerini çalisanlarina göre olusturmasi egitimin odak noktasini olusturdu.

Bu kapsamda egitimde; ekip yönetimine bütünsel bakis, 21.yüzyilinda a liderlik ve liderin sorumluluk alanlari, liderlikte güç kullanimi, performans odakli bir takim gelistirme, güven olusturma, uyum için çabalama, basari için bag kurma, sonuç elde etme, çalisan performansi ve performans kategorileri, performansi etkileyen faktörler, X modeli (Baglilik X Katki), farkli performans seviyelerini tanima, liderlik ihtiyaç analizi ve yöneticilik stilini farkli ihtiyaçlara göre uyarlama, geri bildirimde ustalasma, yapici geri bildirim modeli, geri bildirimin temel ilkeleri, geri bildirim için becerilerde ustalasma gibi konu basliklari üzerinde duruldu.
Kaynak: İHA