Babadag'da Adaylar Birbiriyle Futbol Oynadi

DENIZLI – CHP Babadag Belediye Baskan Adayi Fuat Üstündag, seçime katilacak olan diger partilerin belediye baskan adaylariyla samimi ve sicak karsilamasi ilçe halki tarafindan takdirle karsilaniyor. Aday Üstündag, “Sevgi, saygi çerçevesinde bir seçim atmosferimiz var. Babadag’da huzur devam edecek” dedi.

Babadag'da Adaylar Birbiriyle Futbol Oynadi


CHP Babadag Belediye Baskan Adayi Fuat Üstündag, seçim çalismalari çerçevesinde diger parti belediye baskan adaylariyla zaman zaman karsilastiklarini, ilçede tanidik olduklari dolayisiyla sevgi ve saygi içinde seçim çalismasi yürüttüklerine dikkat çekti. Zaman zaman sakalastiklarini belirten Aday Üstündag, çocuklar için futbol topu dagittigi sirada rakibi ile top oynamasi renkli görüntülere sahne oldu.

“Seçim var diye küsmek darilmak olmaz”

Babadag’da örnek bir seçim çalismasi gerçeklestirdigini ve bunun da devam edecegini belirten Aday Fuat Üstündag, “Ayni ilçe de birbirimizi taniyan kisileriz. Seçim var diye küsmek darilmak olmaz. Rakip olsak da düsman degiliz. Ilçemizde 4 pazaryeri var illaki her hafta, her gün karsilasiyoruz. Birbirimize sariliyoruz, çay, kahve ve yemek teklifinde bulunuyoruz. Bu her yerde böyle olmalidir. Babadag örnek olmali, maalesef bazi seçimlerde seçim baska boyutlara çikiyor. Biz buna müsaade etmeyecegiz. Halkimiza bu seçimde oldugumuz gibi huzurlu, güvenli, sevgi ve saygi dolu bir Babadag sunmaliyiz. Gençlerimize bizler örnek olmaliyiz. Bizim görevimiz aslinda simdiden basliyor. Bizler kimseyi ayristirmadan, sen ben demeden herkes ile kucaklasiyoruz, bunu da yapmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA