Özcan Ulupinar'a Devrek Sokaklarinda Sevgi Seli

Zonguldak’in Devrek ilçesinde ziyaretlerini sürdüren AK Parti Devrek Belediye Baskan Adayi Özcan Ulupinar, vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasti. Vatandaslar Ulupinar’a “12 gün sonra sana baskanim diyecegiz” diyerek desteklerini belirtti.

Özcan Ulupinar'a Devrek Sokaklarinda Sevgi Seli
AK Parti Devrek Belediye Baskan Adayi Özcan Ulupinar, 31 Mart yerel seçimlerine sayili günler kala adeta vites yükseltti. Ilçe merkezinde ve mahallelerinde büyük bir coskuyla karsilanan Ulupinar, projelerini tanitarak ilçenin kalkinmasi için elbirligiyle mücadele vereceklerini ifade etti.

Ziyaret ettigi her mahallede adeta vatandaslarin sevgi seliyle karsilasan Ulupinar, ilçe merkezinde karsilastigi vatandaslarin da büyük ilgisin gördü. Karsilastigi vatandaslar “Bu seçimde oyumuz sana”, “12 gün sonra sana baskanim diyecegiz”, “Hizmetler kaldigi yerden devam etmeli”, “Hep senin yanindayim, seni birakir miyim”, “Hep destegimiz seninle”, “Insallah sen kazanirsin”, “Allah’in izniyle bu seçimi alacagiz”, “Gönlümüz seninle”, “Her zaman dualarimiz seninle” dediler.
Kaynak: İHA