Öldürüp Polise Ihbar Ettiler, Olay Yerine Gelince Yakalandilar

Adana’da bir kisiyi öldürdügü öne sürülen iki kisi tutuklandi. Sahislarin cinayeti isledikten sonra ihbarda bulunup olay yerine gelince yakalandigi ögrenildi.

Öldürüp Polise Ihbar Ettiler, Olay Yerine Gelince Yakalandilar
Olay, 16 Mart günü saat 02.00 siralarinda Seyhan ilçesine bagli Sümer Mahallesi’nde bir evde meydana geldi. Iddiaya göre, Selahattin Ayan’in (34) kaldigi eve, arkadaslari Hidir Ü. (27) ve Sükrü Ç. (31) geldi. Bir süre sonra Selahattin Ayan kendine ait ruhsatsiz tabanca ile gögsünden vuruldu. Ayan’in vurulmasinin ardindan Hidir Ü. ve Sükrü Ç. tabancayi alarak evden uzaklasti.

Hidir Ü. ve Sükrü Ç, polisi arayarak arkadaslarini evde vurulmus olarak bulduklarini söyledi.

Bunun üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri Ayan’in hayatini kaybettigini belirledi. Olay yerine tekrar gelen Hidir Ü. ve Sükrü Ç.’nin geldikleri araci arayan polis olayda kullanildigi düsünülen tabancayi buldu.

Gözaltina alinan süpheliler emniyete götürüldü. Süphelilerin her ikisi de emniyetteki ifadelerinde “Odaya girdigimizde yerde yüzüstü yatiyordu. Çevirdigimizde kanlar içinde oldugunu görünce panikleyip, polisi aradik. Tabancayi da otomobile götürdük" dedi.



“Ölen de arkadaslari da suç makinesi çikti”

Hayatini kaybeden Selahattin Ayan’in, uyusturucu ticareti, hirsizlik, adam yaralama gibi suçlardan 19 suç kaydi, arkadaslari Hidir Ü.’nün hirsizlik, uyusturucu, yaralama gibi suçlardan 13 kaydi ve Sükrü Ç.’nin ise ayni suçlardan 17 suç kaydi oldugu ögrenildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen her iki süpheli de çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA