Oguzeli'nin Çehresini Degistirecek Proje Basladi

Oguzeli’ndeki çarpik yapilasmanin önüne geçip, Oguzeli’nin çehresini degistirecek ve daha modern bir hale getirecek Kentsel Dönüsüm Projesinin ilk yikimi gerçeklestirildi.

Oguzeli'nin Çehresini Degistirecek Proje Basladi
Gerçeklesen yikim programina Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Oguzeli Belediye Baskani Mehmet Sait Kiliç, Ak Parti Ilçe Baskani Hilmi Özbudak, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri katildi.

“Ne yapiyorsak Oguzeli için”

Oguzeli’nin girisini modern bir görünüme kavusturmayi amaçladiklarini söyleyen Belediye Baskani Sait Kiliç, “Gelecek nesillere daha yasanabilir bir Oguzeli birakmayi amaçliyoruz” dedi.

Proje hakkinda bilgi veren Oguzeli Belediye Baskani Mehmet Sait Kiliç, “’Canla Basla Oguzeli’ parolasi ile çiktigimiz bu kutlu yolculukta bir sözümüzü daha yerine getirmenin hakli gururunu yasiyoruz. Oguzeli Belediyesi ilçe merkezinin girisini modern bir görünüme kavusturmak için Toplu Konut Idaresi’yle (TOKI) büyük bir projeye imza atiyoruz. Ilçe merkezinin çehresini degistirecek olan proje 35 dönümlük ilçe girisini kapsiyor. Göreve geldigimiz günden bu yana Oguzeli’ndeki çarpik yapilasma sorununun önüne geçmek için çok ugras verdik. Bugün burada verdigimiz mücadelenin ilk meyvesini topluyoruz. Ne yapiyorsak Oguzeli için, sizler için yapiyoruz. Oguzeli’nde yasayan insanlara yakisir bir yasam alani olusturmamiz gerekiyor. Burada yapilacak konutlar ferah sekilde olacak. Örnek bir proje olacak. Amacimiz niyetimiz hayirdir. Insallah sonumuz da hayir olur. Bu ise çomak sokmak isteyenlere de firsat vermeyecegiz. Gelecek nesillere daha yasanabilir bir Oguzeli birakmayi amaçliyoruz. Sizlerle birlikte ilçemizi yeniden imar edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA