Izmirli Taksicilerle Bir Araya Gelen Hamza Dag, Esnaftan Destek Istedi

Cumhur Ittifaki Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Hamza Dag, Izmir Soförler ve Otomobilciler Odasini ziyaret etti. Dag, “Sorunlari halinin altina süpürerek Izmir’in bes yil daha kaybetme lüksü yok. Bir yerden baslayip bir seyler yapmak gerektigini düsünüyorum” dedi.

Izmirli Taksicilerle Bir Araya Gelen Hamza Dag, Esnaftan Destek Istedi
Cumhur Ittifaki Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Hamza Dag, seçim çalismalarini araliksiz bir sekilde sürdürmeye devam ediyor. Izmir Soförler ve Otomobilciler Odasini ziyaret eden Dag, taksicilerle bir araya geldi. Taksicilere trafigi yeni yollar yaparak rahatlatacaklarini ifade eden Cumhur Ittifaki Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Hamza Dag, “Optimum Kavsagi’nin trafigini rahatlatmak için Akçay Caddesi’ne alternatif bir sekilde Esbas’in arka tarafindan yine çevre yola çikacak bir alternatif yol yapacagiz. Esbas’in giris ve çikisini da bu arka yola almak suretiyle Optimum Kavsagi’ni da esasinda tamamen rahatlatmis olacagiz. Gelin önümüzdeki bes sene ne yapacagimizi konusalim. Sorunlari halinin altina süpürerek Izmir’in bes yil daha kaybetme lüksü yok. Bir yerinden baslamak gerektigini düsünüyorum. Bir yerinden bir seyler yapmak gerektigini düsünüyorum. Ondan aylardir söylüyorum. Günü kurtararak Izmir’in sorunlarina çözüm bulmaniz imkan dahilinde degil” dedi.



“Projeler yarissin”

Projelerin yarismasi gerektigini ifade eden Dag, “Neler yapacagimiz yarisirsa 31 Mart aksami zaten kimse kaybetmez, Izmir kazanir. Bizim derdimiz de 31 Mart aksaminda da Izmir’in kazanmasidir. Bunlarin hepsi ancak sizlerin ben bir önceki seçimde de geldigimde o zaman ÖTV sözü bizim tarafimizdan verilmisti. Bazi durumlardan dolayi zamani bekliyor. Ben bu isin hizlandirilmasi için üzerime düseni, Izmir Büyüksehir Belediye Baskani olsam da, olmasam da, bu partinin bir mensubu olarak insallah bunu takibini sonuna kadar yapacagiz. Bugüne kadar Recep Tayyip Erdogan’in söz verdigi hiçbir seyi yapmadigini gayet iyi biliyorum” seklinde konustu.

Korsan konusunda konunun gerekli oldugunu söyleyen Dag, sözlerini söyle noktaladi: “Kanunun nasil, nerelerde hazirlanip, nerelerde elde edecegini bilen biri olarak insallah o kanundaki düzenlemenin degismesiyle ilgili meclis açilir açilmaz ben de lojistik faaliyetimi ve ilgili yerlerle görüsmeyi onun da birebir takipçisi olacagimi söyleyeyim. Izmir Büyüksehir Belediye Baskani seçilirsem de, araci uygun olanlara kabini ve kamerayi kuracagimizin sözünü verdik.”
Kaynak: İHA