Sehre Kar Yagmayinca Ögrenciler Yaylaya Çikti

Düzce’de kis aylarinda sehre kar yagmayinca üniversite ögrencileri karla bulusmak için yaylalara Off-Road araçlari ile çikarak karla bulustu.

Sehre Kar Yagmayinca Ögrenciler Yaylaya Çikti
Düzce Üniversitesi Dümerang toplulugu kis aylarinda kente kar yagmayinca, ögrencilerin kar özlemini gidermek için proje hazirladi. Hazirlanan proje çerçevesinde Düzce Safari Offroad Kulübü üyeleri ile birlikte 5 hafta boyunca ögrenciler karla kapli yaylalara çikarilmasi planlandi. Iki haftada yapilan etkinlik çerçevesinde ögrenciler Off-Road araçlari ile yaylalara tasindi. Karla bulusan ögrenciler, hem kar hasretini giderdi hem de Off-road yapti. Ögrencilerin etkinlikte büyük keyif aldiklarini belirten Düzce Üniversitesi Dümerang toplulugu Sekreteri Ömer Faruk Taskin, “Düzce Üniversitesi Dümerang Toplulugu ve Düzce Safari Offroad kulübü ortakliginda Düzce’nin yaylarinin tanitim etkinligine geçen hafta baslamistik. Bu hafta da ögrencileri karli yaylalar ile bulusturduk. Yaklasik 2 bin ögrenciye Düzce’nin yaylalarini tanitmak istiyoruz. Sirik yaylasina geldik ve ögrenciler ile burada etkinlik yapiyoruz. Iftarimizi yapmamizin ardindan tekrar sehre dönecegiz. Burada yapilabilecek en aksiyonlu ve en güzel etkinlikleri planliyoruz ve ögrenciler ile beraber faaliyetlerimize devam edecegiz” seklinde konustu.

Ramazan bayramina kadar her hafta sonu 30 Off-Road aracinin katilimi ile yapilacak kar safarilerinde 2 bin ögrenci karla bulusturulmasi planlaniyor. Öte yandan kar safari drone ile havadan görüntülendi.
Kaynak: İHA