Baskan Özlü Kurslarin Yayginlastirilacagi Müjdesini Verdi

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, belediye meslek edindirme kurslarinda egitim gören kadinlarla bulustu. Baskan Özlü, ziyaretinde, BELMEK kurslarini Düzce genelinde yayginlastiracaklarinin müjdesini verdi.

Baskan Özlü Kurslarin Yayginlastirilacagi Müjdesini Verdi
AK Parti Belediye Baskan adayi ve Düzce Belediye Baskani Faruk Özlü, belediye birimlerin yaptigi çalismalari yerinde degerlendirmeye, özellikle vatandaslarin birebir egitim gördügü çalismalarla yakindan ilgilenmeye devam ediyor. Belediye meslek edindirme kurslarinin (BELMEK) Aziziye Mahallesinde bulunan ana binasini ziyaret ederek açilan kurslarda egitim gören kadinlarla bir araya gelen Faruk Özlü, kurslarin 8 nokta da 59 civarinda kurs ile devam ettigi belirterek, “Sehrin tamamina yayilmaya bakacagiz” dedi.

Belirli araliklarla kurslari ziyaret ettigini paylasan Özlü, “Ev hanimi kardeslerimizin son derece mutlu olduklarini görüyorum. Dolayisiyla daha fazla kisiyi mutlu ve memnun edelim istiyorum. Kurslarimiz hem sayisal olarak artacak hem de katilimci sayisi ve çesitliligi artacak” seklinde konustu.

Mevcut BELMEK binasinin eski halini ve simdiki durumunu kursiyerlerle paylasan Baskan Faruk Özlü, “Düzce’de kalitenin yükselmesine ihtiyaci var. bu mekan olabilecek en iyi sekilde tanzim edildi. Ziyaretlerimizde hanim kardeslerimizin mutlu oldugunu görmek beni de mutlu ediyor. Önümüzdeki dönemde mümkünse her bir mahallemizde meslek edindirme kursumuz olmasi için gayret sarf edecegiz” dedi.

Kursiyerlere ortaya çikardiklari ürünleri ayni sekilde çoklu olarak yapmalari için tavsiyelerde de bulunarak, ürünlerin pazarlama asamasinda kendisinin destek verecegini ifade ederek, kursiyerlerin kumas pazarina dair taleplerini dinledi ve Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan pazarin islevini yerine getirmeye devam edecegini söyledi.

Kaynak: İHA