Baskan Aktas Açiklamasi 'Yeni Evlenecek Çiftlere Dügün Salonu Bizden'

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, insani merkeze alan anlayisla yeni dönemde de farkli kesimleri destekleyeceklerini belirterek, “Yeni evlenecek çiftlerimize dügün salonunu temin ediyoruz. Sayet dügün salonu ihtiyaçlari yoksa ayni degerde mobilya veya beyaz esya konusunda kendilerine destek sagliyoruz” dedi.

Baskan Aktas Açiklamasi 'Yeni Evlenecek Çiftlere Dügün Salonu Bizden'
Evlenecek gençlere destek

Sosyal ve saglik hizmetleriyle, engellisiyle, ailesiyle yasatan bir Bursa hedefiyle yeni dönem projelerini açiklayan Büyüksehir Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Bursa Büyüksehir Belediye baskan adayi Alinur Aktas, belediyecilik hizmetlerinin belki de en anlamli ayagi olan sosyal belediyecilikte geçtigimiz dönem birbirinden özel projelere imza attiklarini ifade etti.

Sosyal ve saglik hizmetleriyle, insani merkeze alan anlayisla, toplumun tüm kesimlerine dokunduklarini söyleyen Baskan Aktas, “Bu dönemde de özellikle farkli kesimler için hazirladigimiz destek paketlerimizle bu alandaki çalismalarimizi üst seviyeye tasiyoruz. Ilk olarak yeni evlenecek çiftlerimize dügün salonunu temin ediyoruz. Sayet dügün salonu ihtiyaçlari yoksa ayni degerde mobilya veya beyaz esya konusunda kendilerine destek sagliyoruz” dedi.

Aile eglence merkezleri

Çocuklarin gelisimde en önemli ihtiyaçlardan birisinin de aileleri ve yasitlariyla eglenerek vakit geçirmeleri oldugunu dile getiren Baskan Aktas, “Bunun için de üzerimize düsen sorumlulugu yerine getiriyor ve aile eglence merkezlerini hizmete aliyoruz. Çesitli yas gruplarina göre hazirlanan oyun alanlarinda çocuklarimiz eglenirken, annelere de vakit geçirip sohbet edebilecegi nitelikli mekânlar sunacagiz. Ayrica olusturacagimiz sosyal alanlar da dogum günü ve diger organizasyonlarin düzenlenmesine imkân saglayacak” diye konustu.

Aile yasam destek merkezleri

Bursa’nin 17 ilçesine aile yasam destek merkezleri kazandiracaklarini anlatan Baskan Aktas, “Bünyesinde yer alan kurs merkezlerinden, fitnes salonlarina, psikolog, pedagog, diyetisyen desteklerine, atölyelerden çocuk etkinlik alanlarina kadar genis bir yelpazede ailelerimizin birçok ihtiyacina cevap veren, aile yapisini güçlendirmeye katki sunan aile yasam destek merkezlerini sehrin dört bir tarafina kazandiracagiz” dedi.

Öte yandan yeni dogum yapan annelere de 1.500 TL destek saglayacaklarini açiklayan Baskan Aktas, ihtiyaç sahibi kadinlara da her ay 1.000 TL destek vereceklerini söyledi.

Kaynak: İHA