Fatih Koca'dan Kalplere Dokunan Ilahi Dinletisi

Eyüpsultan Belediyesi, Ebu Eyyub El Ensari’nin diyari Eyüpsultan’da vatandaslara Ramazan ayinin coskusunu dolu dolu yasatiyor. Her gün binlerce vatandasi iftar sofralarinda bulustururken, kültürel etkinliklerle vatandaslari birbirinden önemli isimlerle bir araya getiriyor. Bu çerçevede Zal Mahmut Pasa Külliyesi’nde gerçeklestirilen Ramazan Sohbetleri’nin bugünkü konugu sanatçi Fatih Koca oldu.

Fatih Koca'dan Kalplere Dokunan Ilahi Dinletisi
Eyüpsultan Belediyesi her yil oldugu gibi bu yil da vatandaslarin mübarek Ramazan ayini maneviyatina uygun olarak geçirebilmeleri için birbirinden özel etkinliklere imza atiyor. Teravih namazi sonrasi Zal Mahmut Pasa Külliyesi’nin avlusunda kültür, sanat, tarih, edebiyat ve müzik dünyasinin önemli isimleri Ramazan Sohbetleri’nde vatandaslarla bir araya geliyor. Zal Mahmut Pasa Külliyesi’nin tarihi ve manevi atmosferinde gerçeklestirilen Ramazan Sohbetleri’nin konugu sanatçi Fatih Koca oldu.

Dillerden düsmeyen ilahileri seslendirdi

Fatih Koca, on bir ayin sultani Ramazan ayinin manevi atmosferinde, kulaklarda yer etmis dillerden düsmeyen ilahileri ve kasideleri seslendirdi. Koca, konserde seslendirdigi “Geldi Hos Lutf ile Sehr-i Ramazan”, "La Ilahe Illallah”, "Ey Allahim Beni Senden Ayirma”, “Sordum Sari Çiçege”, “Bismillah”, “Ne Zaman Anarsam”, ilahileri ile kalplere dokundu.

Yogun bir katilimla gerçeklesen konserin sonunda Eyüpsultan Belediye Baskani Deniz Köken, Fatih Koca’ya katilimlarindan dolayi tesekkür ederek Eyüpsultan’in resmedildigi sulu boya tablo çalismasini hediye etti.
Kaynak: İHA