CHP Genel Baskani Özel Açiklamasi 'Halkçi Belediyelerimizin Kapisi Herkese Açik'

CHP Genel Baskani Özgür Özel, "Belediye baskanlarimiz kimsenin mezhebine bakmadan, Alevi demeden, Sünni demeden, mezhep ayirmadan, etnik kökenine bakmadan, Türk mü, Arap mi, Kürt mü, Laz mi, Çerkez mi, ne olduguna bakmadan esit hizmet yapiyorlar” dedi.

CHP Genel Baskani Özel Açiklamasi 'Halkçi Belediyelerimizin Kapisi Herkese Açik'
Özel, Adana’da ASKI Spor Salonu’nda düzenlenen partisinin belediye baskan adaylari tanitim toplantisina katildi.

Özel yaptigi konusmada, “Iki hafta sonra bu saatlerde sandiklar açilmaya, sonuçlar gelmeye baslamis olacak. Bu dakikalarda kurallar geregince Adana Büyüksehir’in oylari sayiliyor ve Zeydan Karalar bir kez daha Adana Büyüksehir Belediye Baskani oluyor. Geride 16 ilçe belediyesi var. 16 belediyede de çok iddiali adaylarimiz var. Bu adaylarimizdan üç tanesi kilit, Fadime Geçioglu Karahisali’da, Sudiye Gizem Aksoylu Kozan’da ve Oya Tekin Seyhan’da. Cumhuriyetin ikinci yüzyilinda Adana’ya üç tane Cumhuriyet kadinini, üç tane Atatürk’ün kizini Adanali kadinlara ve kadin haklarina saygili bütün erkeklere emanet ediyorum. Lisedeki Cumhuriyet Halk Partililer, bunlar çok heyecanli, gün sayiyorlar. 18 yasini doldurup Atatürk’ün partisine üye olmak istiyorlar. Liselerde büyük bir mücadele veriyorlar. Onlari yürekten alkisliyoruz” diye konustu.

Özel, söyle devam etti:

“Kalabalik güzel mitingler yaptik. Ceyhan’da ve Seyhan’da muhtesem mitingler yaptik. Orada da ifade ettim. Belediye baskanlarimiz kimsenin mezhebine bakmadan. Alevi demeden, Sünni demeden. mezhep ayirmadan, etnik kökenine bakmadan, Türk mü, Arap mi, Kürt mü, Laz mi, Çerkez mi, ne olduguna bakmadan esit hizmet yapiyorlar. Ceyhan’da da, Çukurova’da da, diger 15 ilçemizde de, büyüksehirde de insan ayirmayan halkçi belediyelerimizin kapisi ardina kadar herkese açiktir.”

Özel, konusmasinin ardindan belediye baskan adaylarini tek tek tanitti.
Kaynak: İHA