Çaglar Isgören, Cemil Tugay Ve Hamza Dag'a 'Oyun Satin Alin' Diye Seslendi

Sahne Tozu Tiyatrosu Kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni Çaglar Isgören, “Ikinin Ikisi” oyunu sonunda sahneye çikti. Cumhur Ittifaki Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Adayi Hamza Dag ve CHP Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Cemil Tugay’a seslenen Isgören, “Cemil Tugay ve Hamza Dag, iki temsil oyun satin alsin, biz de biletleri Izmir halkina ücretsiz dagitalim. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü geliyor. Böylece tasi gedigine oturtmus olursunuz” dedi.

Çaglar Isgören, Cemil Tugay Ve Hamza Dag'a 'Oyun Satin Alin' Diye Seslendi
Sahne Tozu Tiyatrosu Kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni Çaglar Isgören, “Ikinin Ikisi” oyununun sonunda sahneye çikti. Isgören, ilk olarak dogum günü için güzel dileklerini ileten Göksel Kortay’a tesekkür etti. Ardindan Cumhur Ittifaki Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Adayi Hamza Dag ve CHP Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Cemil Tugay’a seslenen Isgören, “Nasil bir reklam yapiyorsunuz? O kadar çok reklam yapiyorsunuz ki bizim reklamlar kayboldu. Kimse bizi görmüyor. Reklam yapiyoruz yok, olmuyor. Bugün Sahne Tozu Tiyatrosu’nda halk günü. Seyircilerimiz bizimle beraber. Ama 12 temsil salonlarimiz bos kaldi. Sag olsun Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Sayin Tunç Soyer üzerine düsen vazifeyi fazlasiyla yapti. Sayin Cemil Tugay ve Sayin Hamza Dag, simdi ikiser oyun hesabiniza yazdim. Daha seçime var. Iki temsil Cemil Tugay, iki temsil Hamza Dag oyunumuzu satin alsin; bizde o biletleri Izmir halkina ücretsiz dagitalim. Çok yoruldunuz. Hem biraz dinlenir oyun izler, biraz uzaklasirsiniz. Gerçekten kafa dinlersiniz, biraz rahatlarsiniz. Hem biz de deriz ki kültür sanat yalniz kalmiyor. Unutmayin, tiyatro biletleri seçim kampanyasindan daha etkileyici olabilir” dedi.

Isgören, sözlerini söyle tamamladi:

“Burasi Izmir. Siz bunu buradan baslatirsaniz Türkiye’deki diger belediye baskan adaylari da bunu yapar. Türkiye’deki diger özel tiyatrolarin da biletleri satin alinir. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü geliyor. Böylece tasi gedigine oturtmus olursunuz.”
Kaynak: İHA