Büyükkiliç, Incesu Kizilören'de Vatandaslarla Bulustu

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Incesu ilçesi Kizilören Mahallesi’nde vatandaslarla bulustu. Büyükkiliç, bulusmada yaptigi konusmada, “Geçmisten beri bizlere sahip çikan, dualariyla gönüllerimizde yer eden Kizilören’imizle ilgili hatiramiz çok” ifadesinde bulunurken Bakan Özhaseki de “Elimiz Memduh agabeyde, Mustafa Ilmek’te. Onlar ne söylüyorlarsa ben onu yerine getiririm, onlara kefilim” dedi.

Büyükkiliç, Incesu Kizilören'de Vatandaslarla Bulustu
Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, üzümü ile meshur Incesu’nun Kizilören Mahallesi’nde vatandaslarla kucaklasan Büyükkiliç, ilçe ve mahalle sakinleri ile görüstü, sohbet etti, onlarin görüs ve önerilerini dinledi. Kizilören sakinlerine hitap eden Baskan Büyükkiliç, Kizilörenlilerin her zaman kendilerinin yaninda oldugunu ifade ederek, “Cenab-i Allah’a sükürler olsun, bir Ramazan ayina daha eristik. Kizilörenliler beni sever. Sayin Genel Baskan Vekilimiz Elitas’in selamini, çok degerli Mehmet Özhaseki Bakanimizin selamini, Hulusi Akar Pasanin selamini sizlere getiren bir baskaniniz, dostunuz, kardesiniz olarak her birinizi sevgiyle, saygiyla selamliyorum. Cenab-i Allah sizlerden razi olsun. Geçmisten beri bizlere sahip çikan, dualariyla gönüllerimizde yer eden Kizilören’imizle ilgili hatiramiz çok. Milletvekilligi dönemimiz dâhil her zaman el ele gönül gönle bizlerle kosturan kardeslerimiz, bizlerin yaninda yer almis ve tabi ki bizlere dua etmistir. O açidan Kizilörenli kardesimizin birisini gördügümüz zaman içimiz isinir, onlari bagrimiza basar, onlara nasil hizmetkâr oluruz diye çirpinan bir anlayisin sahibiyiz” seklinde konustu.

Insan odakli hizmet anlayisi vurgusu yapan Büyükkiliç, “Bizlerin inancinda insanlarin hayirlisi onlara tepeden bakan degil, onlara hizmet edendir. Biz de bu anlayis içerisinde sizlere hizmet etmek için çirpiniyoruz” diyerek bugüne kadar yaptiklari ve bundan sonra yapacaklari hizmetleri oldugunu ifade etti.

Bulusmada, “Kayseri denilince hepimizin gögsü kabariyor” diyen Baskan Büyükkiliç, ülke genelinde de gerçeklestirilen hizmetleri ve Türkiye’nin mücadelesini anlatti. Bu dogrultuda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in elini güçlendirmek gerektigine isaret eden Büyükkiliç, bunu için de seçimlerin önemine degindi. Geçmis seçimlerde Kizilörenlilere destekleri nedeniyle tesekkür eden Baskan Büyükkiliç, “Biz sadece hizmet, sadece eser belediyeciligi yapariz. Kimseyi ayristirmayiz. Bizler kardesler topluluguyuz. Onun için birbirimizi bagrimiza basacagiz, sarilacagiz. Biz sizin hizmetkâriniziz. Cenab-i Allah mahcup etmesin. El ele, gönül gönle” dedi.

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki de telefon görüsmesi yolu ile Kizilörenlilere seslenerek, Kizilören’i sevdigini, Kizilörenlilerin de kendisini sevdigini ifade etti.

Deprem bölgesindeki sehirlerde çalismalarini yürüttüklerini dile getiren Bakan Özhaseki, “Birçok il görevi var, bugün Istanbul’da sabah göreve basladik simdi Yalova’ya geçiyoruz. Yarin Kocaeli, Sakarya Hendek var. Ondan sonra yine benim göz agrim Hatay var, deprem bölgeleri var. O taraflarda da evi yikilmis, esini, çocuklarini kaybetmis insanlarin evlerini yapmaya çalisiyoruz. O yüzden gelemememi mazur görün lütfen ama gönlüm sizlerle” ifadelerini kullandi.

Büyükkiliç, Kizilören sakinlerini, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in 21 Mart Persembe günü ögle saatlerinde Kayseri’de gerçeklestirecegi mitinge davet ederken, Bakan Özhaseki de “Herkesi bekliyoruz. Cumhurbaskanimiz Kayseri’ye ayri bir önem veriyor. Bu memlekete bu kadar sevdali, gecesi gündüzü olmayan bir lideri karsilamak lazim. Bizim hemsehrilerimiz de vefali. Iyi günde, kötü günde hep yanimizda oldular, Allah kendilerinden razi olsun. Ben de gücüm neye yeterse, Kizilören için, Incesu için, Kayseri için harcamaya da hazirim” ifadelerinde bulundu. Kizilörenlilerin Ramazan aylarini tebrik eden Baskan Büyükkiliç sözlerini, “Bizim zaferimizden kimse gocunmasin, Biz rahmet unsuruyuz, Yikmaya degil billah yapmaya geliyoruz” beyitleri ile sonlandirdi. Büyükkiliç, Kizilören Pazar Alani’ni da ziyaret ederek pazar esnafi ile sohbet ederek görüs ve önerilerini dinledi.
Kaynak: İHA