Bakan Yerlikaya Açiklamasi 'Konya, AK Parti Belediyeciliginin Öncü Bir Rolünü Üstlenmistir'

Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, "Konya 94 ruhunun temellerinin atildigi günden bugüne millet odakli belediyecilik anlayisini en güzel haliyle temsil ediyor. Konya, AK Parti Belediyeciliginin öncü bir rolünü üstlenmistir. Yaptigi is ve hizmetler sadece ülkemizde degil dünya çapinda takdir topluyor" dedi.

Bakan Yerlikaya Açiklamasi 'Konya, AK Parti Belediyeciliginin Öncü Bir Rolünü Üstlenmistir'
Içisleri Bakani Ali Yerlikaya, Kiliçarslan Sehir Meydani’nda Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla gerçeklestirilen AK Parti Konya mitinginde konustu.

Bakan Yerlikaya konusmasinda, "Görüyorum ki Konya bir sel olmus meydanlara akmis ve Konya her zaman oldugu gibi bugün de bu büyük destegini veriyor. Konya coskuyla lideri Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’i bekliyor. 22 yildir oldugu gibi Konya yine Recep Tayyip Erdogan diyecek, AK Parti diyecek. Konya 94 ruhunun temellerinin atildigi günden bugüne millet odakli belediyecilik anlayisini en güzel haliyle temsil ediyor. Konya, AK Parti Belediyeciliginin öncü bir rolünü üstlenmistir. Yaptigi is ve hizmetler sadece ülkemizde degil dünya çapinda takdir topluyor. Konyali hemsehrilerim, benim Konyali kardeslerim bu hizmetleri görüyor degil mi? Tüm sehirlerimizi eser ve hizmetlerle donatiyoruz. Konya sandiklardan çikan sonuçlarla ne yapiyor? Adeta haykiriyor. Konya ayni dava yolunda Cumhurbaskanimizla hep birlikte yürüdü, yürümeye de devam ediyor. Bu millete hizmetkar olmaya geldik diyen iradeyi ve durusu sahiplendi bagrina basti. Hazreti Mevlana ne diyordu? ‘Gönül istemezse kulak duymus neylesin, kalp sevmedikçe el dokunmus neylesin.’ Ben bu meydani dolduran umutla, sevinçle burada bulunan bütün hemsehrilerime gönülden, yürekten tesekkür ediyorum, sag olun var olun" dedi.

Kaynak: İHA