Atasehir Inal Aydinoglu Kültür Merkezi Hizmete Açildi

Atasehir Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanan Inal Aydinoglu Kültür Merkezi Baskan Battal Ilgezdi’nin katilimiyla hizmete açildi.

Atasehir Inal Aydinoglu Kültür Merkezi Hizmete Açildi
Atasehir Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanan Inal Aydinoglu Kültür Merkezi, Atasehir Belediye Baskani Battal Ilgezdi’nin katilimiyla hizmete açildi. Açilis törenine, Atasehir Belediye Baskani Battal Ilgezdi’nin yani sira, CHP Istanbul Milletvekili Gamze Akkus Ilgezdi, Cumhuriyet Halk Partisi Atasehir Belediye Baskan Adayi Onursal Adigüzel, Meclis Üyeleri, Inal Aydinoglu, muhtarlar, sivil toplum kuruluslari ve tüm Atasehirliler katildi.

Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan açilis töreninde, 2009 yilindan beri yapilan projelerin yer aldigi bir video izletildi. Kürsü konusmalarinin ardindan kurdele kesilerek kültür merkezinin açilisi yapildi.

"Atatürk Kültür Merkezi’nden sonra Istanbul’un ve Türkiye’nin en büyük salonu"

Açilis töreninde konusan Atasehir Belediye Baskani Battal Ilgezdi, "Tabii artik bu Atasehir’de benim son konusmam. Artik hiç konusmayacagim. Normal ayin 1’i itibariyle ben de sade bir vatandas olacagim. Biz Atasehir’de ne yaptiysak seçilecek arkadaslarimizin daha iyisini ve daha güzelini yapacagini temenni ediyorum. Atasehir’de siyah ve beyaz yok. Ortada gri kaldirdik. Atasehir bir bütün oldu. Artik Atatürk Mahallesi’ndeki vatandasimiz da Ferhatpasa’ya gidiyor. Ferhatpasa’daki vatandasimiz Atatürk Mahallesi’ne geliyor. Atasehir’de çok rahat gezebiliyor. Simdi Atasehir’de, bir tane toplanti salonu var. Ögretmen evi. Onun disinda hiçbir toplanti salonu yok. Inan abiyle beraber Örnek mahallesini yaptik ama yeterli degil. Bu salon 3 bin kisilik bir salon. Tiyatro salonumuz var. Burasi Atatürk Kültür Merkezi’nden sonra Istanbul’un ve Türkiye’nin en büyük salonu ve tiyatro salonu. Burada ayrica yukarida yaklasik 6 bin 500 ögrencimiz kurslar, sanat kurslari aliyor. Ingilizce ve her türlü alanda egitim aliyorlar. 400 kisilik kütüphanemiz var. Yan tarafta farkli bir konsept yapiyoruz. Kismet olursa yeni arkadaslarimiza o konsepti söyleyecegiz ve hayata geçirecekler. Sevgili dostlarim hepiniz hakkinizi edin" diye konustu.

Kaynak: İHA