Arnavutköy'de Ilginç Hirsizlik Açiklamasi Su Tankerinin Vanasini Çaldilar

Arnavutköy’de sokakta yürüyen 2 kisi, yol kenarinda bulunan su tankerinin vanasini tekmeleyerek kirip çaldi. Tankerde bulunan su dakikalarca sokaga dökülürken, ilginç hirsizlik güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi.

Arnavutköy'de Ilginç Hirsizlik Açiklamasi Su Tankerinin Vanasini Çaldilar
Olay, dün ögle saatlerinde Arnavutköy Nenehatun Mahallesi’nde bulunan bir sokakta gerçeklesti. Sokakta yürüyen 2 kisi yol kenarina birakilan su tankerini gözlerine kestirdi. Sahislardan biri tankerin vanasina tekme atarak kirdi. Kirilan vanayi alan sahislar hizla sokaktan uzaklasti. Ilginç hirsizlik güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Görüntülerde vanayi tekmeleyerek kirdiktan sonra sahislarin çaldigi ve dakikalarca suyun bosa aktigi görüldü.

Mahallede yasayan bir vatandas da duruma, “Burada yoldan geçenler tekme vurarak kirmislar. Bu parkta duran gençler kendilerine bir kulübe yapmislar. Tenhada oldugu için park hep buraya birikiyorlar, geceleri de ates falan yakarak rahatsizlik veriyorlar, komsumun da su saatini kirmislar. Kamera oldugunu fark etmemisler, çalmislar sanirim” seklinde konustu.

Kaynak: İHA