Afacan Açiklamasi 'Yaptigimiz Isi Ciddiye Aliyoruz'

Dösemealti IYI Parti Belediye Baskan Adayi Mimar Emre Afacan, Mart ayinda çifte sevinç yasadiklarini, bu sevinci ilçe sakinleri ve komsulariyla paylasacaklarini söyledi. Emre Afacan, "Biz imaj projelerle, sanal vaatlerle vatandasi kandirmiyoruz. Hem parti olarak hem de Dösemealtili bir komsunuz olarak yaptigimiz isi ciddiye aliyoruz" dedi.

Afacan Açiklamasi 'Yaptigimiz Isi Ciddiye Aliyoruz'
IYI Parti’nin Dösemealti Belediye Baskan Adayi Mimar Emre Afacan, On Bir Ayin Sultani Ramazan’a kavusmanin sevincini yasarken, IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener’in Dösemealti’ni ziyaret edecek olmasiyla bu sevincin ikiye katlandigini ifade etti.

Emre Afacan, ziyaretin seçim kampanyasina güç katacagini, halkin beklentileri dogrultusunda hazirladiklari projelerle, ilçenin sorunlarina çözüm getireceklerini belirterek, "Sayin genel baskanimizin ziyareti, genel baskan düzeyinde ilçemize verilen önemin bir göstergesi. Biz imaj projelerle, sanal vaatlerle vatandasi kandirmiyoruz. Hem parti olarak hem de Dösemealtili bir komsunuz olarak yaptigimiz isi ciddiye aliyoruz. Genel baskanimizin seçim sürecindeki yogunluguna ragmen ilçemizi ziyaret edecek olmasi vatandaslarimiz tarafindan da ilgiyle ve heyecanla karsilandi. Sahada vatandaslarimizla bire bir temas halindeyiz. Her bir vatandasimiz kendilerine kimin ne kadar kiymet verdigini görüyor, hissediyor" seklinde konustu.

IYI Parti’nin adayi Afacan’in Dösemealti’ndaki çalismalarini ve projelerini yakindan takip eden ve yapacagi ziyaretle de destek veren Genel Baskan Aksener, Dösemealti’na gelisinde IYI Parti’nin seçim otaginin açilisini yaptiktan sonra esnaf ziyaretleri yapacak ve vatandaslarla bulusacak. Ziyaretin 19 Mart Sali günü gerçeklesmesi bekleniyor.
Kaynak: İHA